Šest trikova za sjaj za tijelo: Da budete poput zvijezde sa naslovnice

0
386

Šest trikova za sjaj za tijelo: Da budete poput zvijezde sa naslovnice

Da, sve je  potpuno izvedivo i morate ih naučiti što prije 😉

 

Gliter sjaj za tijelo najbolji su kada se kostimirate, idete na muzički festival, oslikavate se za posebnu priliku ili ako baš želite, od osvježite svoju svakodnevicu. Ali to nije baš najlakše primijeniti. Stoga donosimo neke od najboljih savjeta i načina nošenja sjaja na tijelo.

 

Body Glitter trik # 1: Zalijepite ga gelom za kosu

Ako primjenjujete sjaj na velikim područjima (poput leđa) predlažemo korištenje gela za kosu da biste ga stvarno zalijepili. Prvo uzmite četkicu kako biste gel namazali na područje. Prije nego što se osuši, istim kistom ravnomjerno nanesite sjaj.

 

Body Glitter trik # 2: Učinite ga ljepljivim sa vazelinom

Najbolji proizvod koji ćete koristiti kod nanošenja sjaja na vaš dekolte je vazelin. Rasporedite vazelin ravnomjerno na područje kože koje želite učiniti svjetlucavim, a zatim pritisnite rukom ili četkom  od sjaja. Ne samo da će vazelin zadržati sjaj na mjestu, već će ostaviti i lijepi rosni sjaj na okolnoj koži.

 

Body Glitter trik # 3: Koristite sredstvo za pranje ruku za neljepljivu primjenu

 

Ako planirate biti vani, a ideja da se prekrivate vazelinom zvuči kao noćna mora, umjesto toga odlučite se za sredstvo za suho pranje ruku. Nanesite gel na kožu i dok je još vlažna stavite sjaj na vrhu. Jednom kada se osuši, sjaj će se zadržati na mjestu, ali vaša koža neće ostati ljepljiva kao što je to slučaj sa ostalim ljepilima.

 

Body Glitter trik # 4: Napravite svoje vlastito svjetlucavo ulje

Svakako, mogli biste se potražiti svjetlucavo ulje za tijelo – ili možete napraviti svoje. Uspite ulje za tijelo po izboru u putnu bočicu i dodajte onoliko sjajnog pigmenta koliko želite. Protresite ga i utrljajte na sve mjesto gdje želite dodatni sjaj.

 

Body Glitter trik # 5: Svjetlucavi sloj preko ruža za usne

Ako ne želite potrošiti novac na sjajni ruž koji ćete vjerojatno nositi samo jednom, napravite ga umjesto toga. Prvo nanesete krem ​​ruž (sjaj će se isprazniti tekućim ružem), a zatim pomoću prsta na usne pritisnite kozmetički sjaj.

 

Body Glitter trik # 6: Napravite Glitter gel za obrve

Da biste nanijeli gel za obrve, umočite četkicu za trepavice u smjesu i češljajte kroz obrve kako biste ih oblikovali.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here