Slađana Veriš: Najviše se radujem kada je klijentica zadovoljna tretmanom

0
629

Zadovoljstvo se ne može opisati kada vam sa osmijehom zahvali za vaš trud i rad. 

Predstavljamo vam Slađanu Veriš, rođena u Banja Luci. Bazna edukacija za Slađanu je bio microblading. Nedugo nakon microbladinga počela je raditi i puder obrve. Dodatne edukacije i masterclassovi su joj pomogle da usavrši svoj posao. U nastavku teksta pronađite Slađanine savjete. 

Predstavite nam se? 

Ja sam Sladjana Veriš. Rođena sam u Banja Luci .Imam 34 godine. Zavšila sam srednju školu ,,Škola učenika u privredi ,,smjer Tehičar-modelar odjeće“. Pohađala sam razne edukacije za trajnu šminku. Nakon edukacija sam počela da radim posao koji volim.

Recite nam sve pojedinosti o puder obrvama?

Bazna edukacija je bio microblading. Nedugo nakon microbladinga počela sam da radim i puder obrve. Dodatne edukacije i masterclassovi su mi pomogli da usavršim svoj posao. Poenta trajne šminke je da izgleda što prirodnije s toga se dodatno posvetim da tako i bude. Trajna šminka nam skraćuje vrijeme šminkanja i pruža nam veliko olakšanje.

Kada i kako se rodila vaša ljubav prema ovoj profesiji?

2018 godine sam razmišljala šta bih mogla da radim i da pokrenem svoj biznis. Preko noći sam odlučila da to bude trajna šminka i trepavice. Nakon obuka sam dugo vježbala i radila prijateljicama i rodbini da bih mogla početi sa kvalitetnim radom. Kao i svakom početniku početak je bio jako težak .Ipak su se uloženi novac i trud isplatili. Trebao mi je vjetar u leđa i podrška koju sam imala od porodice i svojih prvih klijentica kojima sam jako zahvalna što su vjerovale u mene i što su svoje lice povjerile meni. To mi je bilo jako bitno da bih mogla nastaviti dalje. Bila sam jako uporna i nisam odustajanja.

Koji vam je najdraži dio dana, te čemu se posebno radujete i u privatnom a i poslovnom svijetu?

Najdraži dio dana je dok sam na poslu. Najviše se radujem kada je klijentica zadovoljna tretmanom. To zadovoljstvo se ne može opisati kada vam sa osmijehom zahvali za vaš trud i rad.

Da li imate neku poruku za naše čitaoce?

Ono što bih poručila čitaocima naročito ljepšoj polovini je da nikad ne odustaju. Upornost i želja da radite se isplati. Bolje je znati malo, ali temeljno, nego puno a površno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here