Smaragda Jaganjac: Cilj mi je bio da novi prostor ”GOLD&MARBEL” odiše elegancijom i detaljima

0
551

Jedan od vodećih i najvećih salona u Zenici i okolini, Beauty Studio Bubamara ovog vikenda otvorio je vrata svog novog, proširenog i ekskluzivnog dijela. 

Na otvorenje su pristigle mnoge kolege i klijenti, a sve je propraćeno dobrom hranom, muzikom za koju je bio zadužen i DJ, veselim djevojkama koje su zajedno sa medom dijelile ruže i balone prolaznicima. 

Vlasnica salona Smaragda Jaganjac istakla je, da i poslije 17 godina za svoje klijente želi samo najbolje i da se uvijek u njenom salonu osjećaju lijepo i kao pravi VIP klijenti.

“Neka Bubamara bude mjesto u koje čim zakoračite zaboravljate na stres, brige i užurbanost. Nalazimo se u srcu Zenice a kod nas vas prije svega čeka profesionalni tim, te stilski i moderno uređen prostor bez svega što bi vam moglo ometati mir. Pronađite trenutak samo za sebe i uživajte”. Salon se nalazimo se na adresi Medmedalihe Tarabara 14, a o čemu smo to još razgovarali sa vlasnicom salona Smaragdom Jaganjac, pročitajte u nastavku.  

Draga Smaragda reci nam kako ste došli na ideju za renoviranje salona? 

Ovaj projekat je, već duže vrijeme bio u planu, a realizaciju smo počeli prošle godine. Sada Zenica ima svjetski uređen Beauty salon i zaista sam mnogo sretna zbog toga.

Na svaki detalj se pazilo, gdje ste crpili inspiraciju i ideje? 

Odmah sam znala kakav prostor želim, sa dizajnerima sam dogovorila još neke detalje i ispalo je baš savršeno. Cilj mi je bio da prostor odiše elegancijom – GOLD&MARBEL detaljima, ali prije svega da je funkcionalan i ugodan za moj tim i klijente.

Da li su ispunjeni svi vaši zahtjevi i ideje koju ste imali kada ste krenuli u realizaciju? 

Jesu, sada prelazimo na uređivanje još jednog dijela, jer se salon sastoji iz tri etape (sprata). Za sve vrste tretmana imamo posebne dijelove za maksimalno opuštanje i udobnost. 

Koji dio salona vam je specifično poseban, te na koji dio se najviše vodilo računa? 

Računa se vodilo o svemu, i svaka sitnica nam je bitna, a definitivno omiljeni dio salona je moja nova prostorija za rad koja ima širinu, moderan namještaj i savršenu svjetlost. Jedva sam čekala da počnem sa tretmanima. 

Koji su to tretmani u kojima dame iz Zenice ali i šire mogu uživati? 

Beauty Studio Bubamara vam nudi apsolutno sve beauty tretmane. Manikir, pedikir, depilacija, masaže, tretmani za oblikovanje tijela, nadogradnja trepavica, Lash i Brow lift, čupanje i farbanje obrva, permanent make up tretmani, šminkanje, solarij i još mnogo toga.

Posjetite nas i priuštite sebi nezaboravno iskustvo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here