Smaragda Jaganjac: Moja velika strast kojoj sam posvećena posljednjih deset godina je Permanent Make Up

0

Smaragda Jaganjac je permanent make up Expert i edukatorica koja se u beauty industriji nalazi već, skoro dvije decenije. Vlasnik je Beauty studija Bubamara, jednog od najvećih salona u Zenici i okolini, laser centra SKIN POINT u Sarajevu, te direktorica i osnivač kompanije Brill Cosmetix, koja uvozi i distribuira visokokvalitetne kozmetičke brendove za beauty centre.

Intervju: Smaragda Jaganjac

U industriji ljepote sam više od 17 godina, a iza sebe imam ogroman broj obuka, seminara, tečajeva, usavršavanja, a posljednjih godina često se pojavljujem kao gost ili žiri na velikim seminarima i beauty događajima. Prošle godine sam bila dio žirija na svjetskom WULOP takmičenju koji se održava u Antaliji. Ni jedan početak nije lagan, tako da sve što sam postigla do danas mogu da zahvalim isključivo sebi, svojoj upornosti, talentu, odricanju, zalaganju te konstantnom educiranju i usavršavanju u ovom poslu. Posebno sam ponosa jer sam osam godina unazad bila organizator najpoznatijih MASTERCLASS-ova u našem regionu, a prošle godine organizovala sam veliki BALKAN PMU CONGRESS koji je bio na svjetskom nivou.

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i Brill Cosmetix – Platinasti sponzor Sajma BeautiFUL 2023. Na štandu će posjetitelji imati priliku da vide mnogo zanimljivih prezentacija koje će se oba dana izvoditi uživo pred publikom. LASH I BROW LIFT, SUHI PEDIKIR, NADOGRADNJA TREPAVICA, NADOGRADNJA NOKTIJU, SPRAY TAN, S BODY SVCULPTING, HENNA BROWS… Pored toga tu su i svi proizvodi iz asortimana koji će se moći kupiti po super sajamskim popustima. Veliki MASTERCLASS – VELVET BROWS by Smaragda Jaganjac, te prezentacija LASH&BROW Lift na glavnoj bini. Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Strast – Permanent Make Up

Moja velika strast, kojoj sam posvećena posljednjih deset godina, je Permanent Make Up i razvila sam posebnu ljubav prema svim PMU tehnikama. Najviše me usrećuje što svojim klijentima pružam estetsku ljepotu i gradim samopouzdanje, koje bi trebale imati sve žene. Pored tretmana, posvećena sam i edukacijama. Velika je zainteresovanost ne samo u Bosni i Hercegovini,  već i u cijelom regionu. Kroz moju akademiju prošlo je mnogo zadovoljnih studentica iz Hrvatske, Srbije, te ostalih država region ali i cijele Evrope. Vlasnik sam Beauty studija Bubamara, jednog od najvećih beauty salona u Zenici i okolini, laser centra SKIN POINT u Sarajevu, te direktorica i osnivač kompanije Brill Cosmetix, koja uvozi i distribuira visokokvalitetne kozmetičke brendove za beauty centre. Posebnu ljubav, prije mnogo godina, razvila sam prema Permanent Make up-u iz čega se rodila MbS Akademija kao i luksuzni brendovi MbS  koji nudi PMU i Lash proizvode.

MbS Akademija

Kroz MbS Akademiju je prošlo na stotine Smaragdinih učenika koji su danas vrhunski PMU stručnjaci. Mogu pohvaliti i sa  ekskluzivnom linijom proizvoda naziva -PIXEL- koji su NEXT LEVEL to jest napredna generacija PMU proizvoda. Suptilni i lagani, ali snažni i savršeno dizajnirani čak i za najzahtjevnije PMU artiste. Svi naši proizvodi su prije svega kvalitetni, luksuznog i praktičnog dizajna, prethodno testirani, i u konačnici savršeni za sve Beauty Artiste. Osluškujemo potrebe svojih klijenata i samim tim nudimo kompletan proizvod.

Brill Cosmetix – Platinasti sponzor Sajma BeautiFUL 2023

Na našem štandu, kao i prošle godine, posjetitelji će imati priliku da vide mnogo zanimljivih prezentacija koje će se oba dana izvoditi uživo pred publikom. LASH I BROW LIFT, SUHI PEDIKIR, NADOGRADNJA TREPAVICA, NADOGRADNJA NOKTIJU, SPRAY TAN, S BODY SVCULPTING, HENNA BROWS…

Pored toga tu su i svi proizvodi iz našeg asortimana koji će se moći kupiti po super sajamskim popustima. Veliki MASTERCLASS – VELVET BROWS by Smaragda Jaganjac, te prezentacija LASH&BROW Lift na glavnoj bini.

Ukoliko želite vidjeti sve novitete iz beauty svijeta, ekskluzivne tretmane, kupiti najbolje proizvode po super cijenama, prisustvovati edukacijama i Masterclassovima onda trebate posjetiti ovogodišnji Beautiful sajam ali i naš štand. Očekuje vas mnogo toga!

Dođite i svojim prisustvom uveličate ovogodišnji Beautiful Sajam 2023

O firmi Brill Cosmetix

Brill Cosmetix d.o.o. je firma iz Zenice koja na tržištu postoji i uspješno  posluje već skoro deset godina i dugogodišnji je distributer visokokvalitetnih kozmetičkih brendova, a u zadnjih pet godina razvili smo i vlastite brendove  širokog asortimana koje smo prilagodili svim našim klijentima.

U svojoj raznolikoj ponudi imamo kompletan asortiman proizvoda za nadogradnju noktiju poznatog brenda BRILLBIRD, proizvode za Henna Brows tretmane, PIXELIFT proizvode našeg novog brenda za Lash& Brow lifting, te proizvode za nadogradnju trepavica, i PERMANENT Make Up vlastitog brenda MbS, koji predstavlja elegantne, kvalitetne i precizno rađene proizvode koji će vam pomoći da vaše beauty radove dovedete do savršenstva. Tu su i MY TAN proizvodi za spray tan popularni tretman koji oduševljava klijente tokom cijele godine. Već duži period smo uvoznici i aparata za izgradnju mišića S Body Sculpting, Hydrafacial aparata kao i Vertona lasera za uklanjanje starog permanenta. U našem asortimanu možete pronaći i MbS proizvode za Suhi pedikir, kao i mnogobrojne asesoare iz beauty industrije. Naša MbS Akademija nudi vam i apsolutno sve vrste beauty edukacija. Naš cilj su zaovoljni  i uspješni klijenti. Postanite i vi dio našeg pobjedničkog tima!

Kao i uvijek MbS brend, MbS Akademija i Brill Cosmetix donose nešto novo iz PMU svijeta. Za svoje klijente uvijek želimo samo najbolje pa uvijek pratimo i idemo u korak sa svjetskim trendovima. Zadnje tri godine MbS brend je bogatiji  za ekskluzivnu linije proizvoda PIXEL. PIXEL proizvodi su NEXT LEVEL to jest napredna generacija PMU proizvoda.  Suptilni i lagani, ali snažni i savršeno dizajnirani čak i za najzahtjevnije PMU artiste.

PIXEL proizvodi su NEXT GENERATION

Pored talenta i znanja, jednom vrsnom PMU Artisti potreban je i kvalitetan materijal za rad. PIXEL proizvodi su NEXT GENERATION to jest napredna generacija PMU proizvoda. Pored elegantnog i jako praktičnog dizajna u našem asortimanu se nalaze apsolutno svi proizvodi neophodni za rad. Sve proizvode, kao i LIVE PMU PREZENTACIJE OBRVA, USANA I EYELINERA možete pogledati na našem štandu. Za svoje klijente uvijek želimo samo najbolje pa uvijek pratimo, i u korak sam sa svim najnovijim svjetskim trendovima. Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo brend BRiLLBIRD, specijaliziran za proizvodnju visokokvalitetnih profesionalnih proizvoda namijenjenih stilistima noktiju. Sa punim pravom možemo reći da je ovo vodeći brend za nadogradnju noktiju u Bosni i Hercegovini.

BRiLLBIRD Nail artistima nudi liniju prestižnih proizvoda koji udovoljavaju europskim standardima: jednofazni gradivni gelovi bez kiselina, visokokvalitetni lakovi, gel sjajne boje izrađene od prvoklasnih pigmenata, polutrajni lakovi za nokte nove generacije, starter setove, širok izbor ukrasa za ukrašavanje noktiju i sav pribor potreban u svijetu noktiju.

Pored toga, BRiLLBIRD se nalazi u samom vrhu svjetske klase, a tajna je što BRiLLBIRD stalno inovira i nudi nove proizvode nekoliko puta godišnje, kako bi pratili najnovije trendove i profesionalcima olakšali posao. Sve proizvode i najmodernije Nail Art tehnike možete pogledati na našem štandu.

Brill Cosmetix i MbS Academy u proteklih 7 godina stvorili su brendove MbS Lash Extensions i PIXELIFT

Brill Cosmetix i MbS Academy u proteklih 7 godina stvorili su brendove MbS Lash Extensions i PIXELIFT koji se u moru Lash brendova izdvajaju prije svega po kvaliteti, luksuznom izgledu i pristupačnosti za svakog Lash Artistu. Zadnje dvije godine unaprijedili smo kvalitet te stvorili liniju proizvoda “Made with Love” koji imaju i savršen dizajn. Naši proizvodi rađeni su sa puno ljubavi te Lash Artistima pružaju užitak dok rade sa njima, dok klijentima pružaju prirodan ali i glamurozan izgled.

My Tan je brend koji u svom asortimanu nudi sve proizvode za spray taning, svjetski popularni tretman koji je klijentima omiljeni tokom cijele godine. Izdvajamo aparat i savrsene boje koje odgovaraju svakoj vrsti kože, a vrlo lako se apliciraju. Tretman je 100% siguran i prirodan, boje su napravljene od organiskih i prirodnih materijala tako da ga mogu koristiti trudnice pa čak i djeca. Tu je i Hydrafacial aparat koji je oduševio sve iskusne kozmetičare. HydraFacial je neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti i pomlađuje kožu. Uklanja mrtve stanice, odstranjuje svu nečistoću i masnoće, a ujedno koži pruža njegu različitim serumim, koji je čiste i hidratiziraju. HydraFacial tretman umiruje kožu, ne ostavlja crvenilo i neugodan osjećaj te odmah djeluje.

SUHA pedikura je tretman koji će potpuno i kvalitetno otkloniti ispucalu kožu sa stopala. Radi se sa električnom mašinicom i profi diskovima od hirurškog čelika na koji se lijepe sterilni samoljepljivi nastavci različitih granulacija. Sve proizvode možete kupiti u našem asortimanu.

S BODY SCULPTING uređaj za ljepotu mišića koristi neinvazivnu tehnologiju za oslobađanje visokofrekventne energije magnetske vibracije kroz dvije velike ručke koje prodiru u mišiće do dubine od 8 cm te potiču kontinuiranu kontrakciju mišića dajući rezultat visokofrekventnog ekstremnog  treninga. Na taj način mršate i izgrađujete svoje mišiće.

Aparat za kupovinu je dostupan u Brill Cosmetixu, a u cijenu je uračunata edukacija, instaliranje aparata, skripta i certifikat.

MbS Academy i Brill Cosmetix pored proizvoda nudi vam i usluge educiranja. Kod nas možete završiti sve PERMANENT MAKE UP edukacije, edukacije za NAIL ART tehnike, edukacije za nadogradnju trepavica, Lash i Brow lift, Henna Brows, Suhi pedikir i još mnogo toga.

Naš cilj su zadovoljni  i uspješni klijenti. Postanite i vi dio našeg pobjedničkog tima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here