Alma Tajić: Beurer beauty asortiman sadrži sve proizvode za njegu kose, te kože lica i tijela

0

Brend Beurer je njemački brend koji datira još od 1919. godine, a njegovo ekskluzivno zastupništvo dobila je firma Una lijek d.o.o., koja ga na tržište BiH distribuira od 2010. godine. Riječ je o brendu visoke kvalitete sa širokom lepezom proizvoda.

Alma Tajić: marketing menadžer

Beurer, Una lijek d.o.o.

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i Una Lijek d.o.o. sa brendom Beurer. Beurer beauty asortiman sadrži sve proizvode za njegu kose, te kože lica i tijela. Bez obzira da li želite ravnu ili uvijenu kosu Beurer Style Pro asortiman može stvoriti nezaboravan i profesionalan izgled Vaše kose. Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Za početak recite nam nešto više o sebi?

Moje ime je Alma Tajić. Imam 27 godina. Živim u Sarajevu, te radim u firmi Una lijek d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik za njemački brend Beurer.

Otkud ljubav prema ovome poslu?

Posebna ljubav prema marketingu i grafičkom dizajnu javila se još u ranom djetinjstvu. Samim tim uslijedila je i odluka smjera u kojem želim da idem. U početku je to bila samo zanimacija i hobi, do trenutka u kojem mi je pružena prilika u firmi Una lijek d.o.o. na poziciji marketing menadžera, gdje sam dodatno usavršila i unaprijedila svoje znanje. Smatram da je jedna od najvažnijih stvari u životu raditi posao koji volite, te ustrajno stajati i boriti se za ono u šta vjerujemo. Sigurnost u kojoj možemo biti ono što želimo i ostvariti utjecaj i doprinos društvu. Ono što mi je posebno zanimljivo u ovom poslu je njegova raznovrsnost. Nijedan dan nije isti i svaki dan imamo priliku da stvaramo nešto novo.

Predstavite nam vaš rad i poslovanje?

Smatram da je ključ uspješnog poslovanja to što smo u Una lijeku svi kao jedna porodica. Timskim radom kreiramo nove ideje i projekte, te zajedno idemo u realizaciju. Generalni direktor Mahmoud Zain nastoji da nas dodatno motiviše i da nam pruži priliku za napredak. Brend Beurer je njemački brend koji datira još od 1919. godine, a njegovo ekskluzivno zastupništvo dobila je firma Una lijek d.o.o., koja ga na tržište BiH distribuira od 2010. godine. Riječ je o brendu visoke kvalitete sa širokom lepezom proizvoda. Volimo reći da u našem asortimanu cijela porodica može uživati, budući da su proizvodi koncipirani kako za odrasle, tako i za djecu. Ono što nas razlikuje od drugih je 3 godine garancije na naše proizvode. Beurer program se dijeli na 5 kategorija: wellbeing, medical, beauty, babycare, active.

Koje usluge nudite i koje su prednosti/benefiti vaših usluga?

Beurer je visokokvaliteni njemački brend. Ono što nas izdvaja od drugih su 3 godine garancije, te raznovrsnost asortimana koje nudimo.

Vaša firma jedan je od sponzora / izlagača SajamBeautiFUL2023. S čim ćete se predstaviti?

Ovom prilikom, posebno bih izdvojila Beurer beauty asortiman koji sadrži sve proizvode za njegu kose, te kože lica i tijela. Deluxe njega lica u koju ubrajamo četke za lice, uređaje za mikrodermoabraziju, saune za lice i LED kozmetička ogledala. Face Care linija vas podržava u svakodnevnoj rutini njege lica i daje Vam meku kožu i blistav ten. Bez obzira da li želite ravnu ili uvijenu kosu Beurer Style Pro asortiman može stvoriti nezaboravan i profesionalan izgled Vaše kose. Posebno bih izdvojila Beurer Ocean liniju koja je trenutno najpopularnija na našim prostorima.

Također nudimo i uređaje za masažu, zatezanje i cirkulaciju kože. U pitanju su Beurer anticelulitni masažeri iz Beurer Bodycare asortimana za zdrav i lijep izgled Vašeg tijela. I naravno, Beurer nudi i posebnu liniju proizvoda za muškarce. Sa Barbers Corner linijom možete pronaći sve što je potrebno kako vi Vaša brada i kosa izgledale savršeno. Poseban akcenat stavljamo na Beurer IPL uređaje, koji su najprodavaniji ovog ljeta. Beurer IPL 5800 i IPL 8800 posjeduju po 600.000 svjetlosnih impulsa, a sve detalje o uređajima možete pronaći na našoj web stranici.

Nešto što smo zaboravili spomenuti, a bitno je?

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine možete pronaći dva Beurer maloprodajna shop-a. Prvi Beurer shop nalazi se u shopping centru Aria Mall na IV spratu. Zbog velike potražnje Beurer uređaja, 2021. godine odlučili smo otvoriti još jedan shop na adresi Blažujski drum 24, Ilidža. Beurer uređaje također možete pronaći i u svim većim tehno marketima, veledogerijama i apotekama. I naravno, brend Beurer možete pronaći i na policama DM drogerija koje dame najčešće posjećuju.

Imate li poruku za naše čitaoce?

Zadovoljstvo mi je pozvati sve posjetioce na Beautiful sajam, te ih bolje upoznati sa brendom Beurer. Također, radujemo se da svim posjetiocima podijelimo poklon bonove sa popustom u našim poslovnicama, kao i simbolične poklone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here