Šminka: šta se vraća u modu?

0

Iako je 2019. nova godina, kada je riječ o trendovima šminke onda ćemo koristiti vrmeplov u devedesete. Poznati šminker Quinn Murphy, koji radi s Natalie Portman, Elle Fanning i Amber Heard, misli da ćemo vidjeti mnogo ‘nadahnutih’ trikova iz 90-ih. Verzija za 2019. je sve o tome da iznesete svoje najbolje osobine – ovaj put bez ultra tankih obrva – s manje naglašenim, modernim i prirodnijim izgledom ljepote.

Vidjeli smo mnogo preopterećenih “Instagram obrva” u 2018. (i ’17. I ’16.), ali je vrijeme malo ih pročistiti. Murphy kaže da se ne istančavaju baš kao što smo to činili u devedesetima, nego umjesto toga ih oblikujemo u prirodnom luku

Smeđi ruž se vratio u modu

Devedesete su imale puno tamnog linera, a ponekad i isključivo smeđe linijske, ali verzija iz 2019. je sve prirodna i neutralna. “Umjesto ravnih smeđih boja koje su bile toliko popularne, sada koristimo smeđe, zemljane, ali s toplijim podtonom”, kaže Murphy. “Negdje između smeđe i vaše stvarne boje usana.”

Teške konture su prošlost

“Preskočite konturu i uokvirite lice”, kaže Murphy. “Nakon što je šminkanje gotovo, uzmite veliku pahuljastu četku i uokvirite lice bronzerom duž sljepoočnica, ispod jagodičnih kostiju i čeljusti.”

beautiful.ba

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here