Srebreni sponzor sajama beautiFUL2019 Brill Cosmetix

0
512

Srebreni sponzor sajama beautiFUL2019 Brill Cosmetix

Sinonim za kompaniju koja će uvijek biti u koraku sa vremenom

 

Srebreni sponzor sajama beautiFUL 2019, Brill Cosmetix je firma koja se bavi uvozom i prodajom visoko kvalitetnih proizvoda kako za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima, spa i wellnese centrima tako i za ličnu/kućnu upotrebu

U svom širokom asortimanu nude proizvode za nadogradnju noktiju, proizvode za njegu lica i tijela, permanent make up proizvode te proizvode za nadogradnju i njegu trepavica. Redovno organizuju grupne ali i individualne edukacije i seminare kako bi svojim kupcima i klijentima prenijeli stečeno znanje. Ponudom proizvoda za potrebe kozmetičkih salona, wellnesa, spa centara i proizvoda za ličnu upotrebu žele stvoriti najbolje preduslove za rast i prepoznatljivost vlastitog brenda.

Uz pomoć motivisanog i stručnog radnog osoblja svakodnevno stvaraju mrežu zadovoljnih i lojalnih klijenata koji će prepoznati kvalitet proizvoda i usluga. Vizija komanije  je da uz pomoć digitalnih tehnologija i modernim konceptom poslovanja postanu sinonim za kompaniju koja će uvijek biti u koraku sa vremenom. Postanite i Vi dio pobjedničkog tima sa velikim brojem zadovoljnih i vjernih klijenata.

Brill Cosmetix

Adresa: Kočeva 11, 72 000 Zenica, BiH

Tel: +387 32 248 969

Mob: +387 63 978 222

E-mail: info@brillcosmetix.com

Web: www.brillcosmetix.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here