Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: BRILL COSMETIX

0

Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: BRILL COSMETIX

 

Jedan od srebrenih sponzora prvog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 bila je i kompanija Brill Cosmetix, koja se bavi uvozom i prodajom visoko kvalitetnih proizvoda kako za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima, spa i wellnese centrima tako i za ličnu/kućnu upotrebu.

U svom širokom asortimanu nude proizvode za nadogradnju noktiju, proizvode za njegu lica i tijela, permanent make up proizvode te proizvode za nadogradnju i njegu trepavica.

Na Sajmu beautiFUL2019 su se predstavili sa brendovima:

  • BRILLBIRD
  • MBS BEAUTY
  • STAYVE BB GLOW
  • MAYAMY HENNA BROWS.

Na navedene brendove kupci su mogli ostvariti i popuste od 15 do 20 posto.

Na držanom Sajmu Brill Cosmetix je organizovao i dvije edukacije HENNA BROWS i BB GLOW.  Ulaz na edukacije je bio besplatan uz kupovinu star seta.

 

Na sajmu se predstavilo preko 100 brendova, bio je i izložbeno prodajnog karaktera, te su svi posjetioci mogli pronaći nešto za sebe uz sajamske popuste kao i posebne ponude. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirale su se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. Bogat program Sajma okupio je industrijske stručnjake te su se održale i neke od najboljih edukacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here