Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: MAGNETIC NAILS

0
354

Srebreni sponzor Sajma beautiFUL2019: MAGNETIC NAILS

Jedan od srebrenih sponzora prvog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 bila je i kompanija Magnetic Nails. Magnetic Nails doo Tuzla je kompanija koja se bavi prodajom opreme i materijala za kozmetičke salone a primarni cilj je edukacija o pravilnoj upotrebi proizvoda sa kojima radite. Kompanija je dio svjetski poznate kuće Magnetic Nail Design iz Holandije i uz njihovu pomoć, na naše područje donose sve novitete iz oblasti kozmetike i trendova u industriji noktiju. U svom sastavu ima Magnetic Nail Akademiju koja edukuje sve zainteresovane iz oblasti nadogradnje noktiju, manikira i pedikira kako bi po završetku edukacije započeli vlastiti biznis.

Na Sajmu beautiFUL2019 predstavili su se sa svojim brendovima i to Magnetic Nails, Mavex pedikir- calluspeeling, Maystar kozmetika za tijelo i lice kao i profesionalna linija za depilaciju te CLD trepavice.

Svi posjetioci su mogli ostvariti popuste od čak 20%

Tokom Sajma održana su dva predavanja na štandu Magnetic Nails-s i to Lash Lift gdje je predavačica bila Indira Bejtić te Mavex pedikir sa predavačicom Alisom Begunić.

Na sajmu se predstavilo preko 100 brendova, bio je i izložbeno prodajnog karaktera, te su svi posjetioci mogli pronaći nešto za sebe uz sajamske popuste kao i posebne ponude. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirale su se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. Bogat program Sajma okupio je industrijske stručnjake te su se održale i neke od najboljih edukacija.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here