Sve što vam je potrebno za sigurnu i opuštenu depilaciju!

0
389

Pametni Roll-on Sistem sa grijačem

Sve što vam je potrebno za sigurnu i opuštenu depilaciju!

Smart roll-on sistem je vrlo poseban proizvod koji uključuje sve što je potrebno za opuštenu i bezbolnu depilaciju. Postupak depilacije je olakšan sa “Smart Cartridge Heater”, “Smart Wax Roll-on Liposoluble Wax”, “Remove Pre Wax Preparation Wipe”, “Remove After Wax Cleaning Wipe” and “Remove Waxing Strip”.

Pain-less Pred-depilacijske maramice, pružaju sigurniju i bezbolniju depilaciju sa formulom dobivenom iz prirodnih herbalnih ulja.

Zagrijavanje je brže i homogeno za razliku od tradicionalnih načina, zahvaljujuci patentiranom sistemu zagrijavanja “Remove Heater”

Promjena boje u pokazuje da je vosak spreman za upotrebu. Roll-on Smart Cartridge, vraća svoju prvobitni boju kada vosak počne da se hladi, zahvaljujući patentiranoj tehnologiji. Dakle, to pokazuje da vosak treba ponovo zagrijati. Ljubičasta u zagrijavanju, roza u korištenju.

Pametni Roll-on Smart Catridge, omogućuje jednostavnu, brzu i praktičnu primjenu sa svojim 360 ° C ergonomskim sistemom.

Bez obzira na vaš tip kože, Remove Smart Roll-on s voskom osigurava da imate mekanu i glatku kožu kroz djelovanje do 4 sedmice čak i kada su tvrde i tvrdoglave dlačice duge 1,5 mm. Proizvod ne sadrži Rosin resin koji uzrokuje iritacije kože, paraben, mineralna ulja i šećer.

Remove Depilacijske Trake pojačavaju učinkovitost depilacije sa svojom snažnom i specijalnom teksturom.

Remove After Wax Cleaning” maramice na kraju depilacije, čiste i njeguju kožu.

 

Kompanija Bracom i Remove Depilacija su izlagači na Sajmu #beautiFUL2019 te ćete moći direktno saznati sve što Vas zanima o depilaciji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here