SVJETLOST BEAUTY – Medicinsko kozmetički centar u Sarajevu

0

Svjetlost Beauty Centar – je  jedinstveni medicinsko-kozmetički centar koji diktira izvođenje najsavremenijih beauty trendova uz vrhunske profesionalne preparate Reviderma, Dermalogica i Jane Ireale. Enterijerom dominiraju neutralni tonovi i prirodni materijali s detaljima zelene boje kako bi se postigao opuštajući doživljaj.

U centru se pruža širok raspon usluga te individualni pristup, što ih čini jedinstvenim. Sa željom da pruže vrhunsku uslugu, biraju isključivo tehnologiju i uređaje koji su dokazani svojom kvalitetom. Najvažnije mjerilo i pokazatelj njihovog rada je zadovoljstvo klijenata koji ih svojim dolaskom motivišu i potiču da teže još boljem.

Izdvajamo top 4 tretmana

Lasersko uklanjanje dlačica

Kada su dlačice u pitanju, govori se o neprijatelju broj 1 za većinu žena. Zasigurno je svaka od njih barem jednom u životu pomislila: ‘Želim ih se riješiti zauvijek!’. Uz upotrebu njihovoh lasera, danas je to i moguće. Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je postupak u kojem se diodnim laserom, koji stvara intenzivno pulsirajuću zraku točno određene valne duljine (810 + 940 nm), uklanjaju neželjene dlačice. Također, energija lasera koristi se u svrhu sprečavanja ponovnog rasta dlačica. Da bi se to postiglo, energija lasera mora prodrijeti nekoliko milimetara u kožu kako bi se dosegnuo korijen dlačica. U trenu kada dopre do melanina u dlaci, svjetlost se apsorbira, tj. pretvori u toplinu. Diodni laser, koji se koristi za uklanjanje dlaka, postao je sinonim za sigurnu i dugotrajnu epilaciju. Njegova velika snaga dopire do folikula dlake veoma duboko. Najčešće se laserski tretiraju noge, pazusi, nadusnica, brada, bikini područje, intimna zona te ruke/podlaktice, leđa i prsa kod muškaraca. Međutim, neželjene dlačice moguće je ukloniti s gotovo svakog dijela tijela, izuzev kapaka i područja očne jabučice.

Med Contour

Med Contour jedinstven je, potpuno siguran i bezbolan aparaturno medicinski tretman za žene i muškarce koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela. Nema rezova, boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo. Med Contour tretmani su neinvazivni te smanjuju područja podvrgnuta tretmanu bez potrebe za operacijom i/ili anestezijom. Tretman ne oštećuje okolno tkivo, živce ili krvne žile što ga čini veoma sigurnim. To je vrlo primamljivo ljudima koji se ne žele podvrgnuti invazivnim procedurama te je savršena alternativa za ljude koji traže učinkovito smanjenje masnih naslaga bez operacije. Dodatak svemu je činjenica da se u svoju svakodnevnicu možete vratiti bez potrebe za oporavkom nakon tretmana!

ZIMMER Z WAVE PRO

Uz pomoć radijalnih valova savršeno zateže opuštenu kožu, daje efekat liftinga i razbija stanice celulita. Tretman je potpuno bezbolan i pravo rješenje za vas ukoliko imate problema sa: 

  • Nakupinama ceulita
  • Opuštenom kožom
  • Strijama na područjima abdomena, nogu ili ruku.
  • Idealan je za izdizanje gluteusa.

Ono što nerijetko trpi kod gubitka kilograma i masnih naslaga je vaša koža, koja može ostati opuštena, narušene strukture i oslabljenog vezivnog tkiva. Zahvaljujući Z WavePro Dual tretmanu, također je moguće značajno poboljšati čvrstoću i elastičnost kože te potaknuti regeneraciju kolagena. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Cell Jet ultrazvuk

Ultrazvuk je uređaj koji se koristi u kozmetičke svrhe kako bi se, pomoću njegovog ultrazvučnog vala i određenih frekvencija titranja tog vala te pulsacija kao produkta, razne formule i aktivni sastojci iz dermokozmetike uspješnije penetrirali u potkožje. Zahvaljujući inovacijama i razvoju tehnologije, danas imamo napredniji Cell Jet ultrazvuk od 10 MHz koji ide puno pliće od dosadašnjih, do 2 mm, tačnije djeluje na dijelovima lica gdje se događaju procesi starenja, a gdje se ujedno nalazi kolagen. Pulsacije koje nastaju imaju tri glavna utjecaja ultrazvuka: mogu podizati, mogu drenirati i/ili mogu otapati. Cell Jet ultrazvuk podiže lagano cirkulaciju, odnosno, zagrijava tkivo na otprilike 37 stupnjeva što je normalna temperatura kože. Ne pregrijava, ne šteti potkožju, ali zato prilikom zagrijavanja dodatno radi na lifting efektu.

Najbolji efekt podizanja postiže se na području oko očiju, a one sitne borice mogu se savršeno ‘ispeglati’. Ovim vrlo ugodnim tretmanom povećava se kapacitet vlažnosti što je bitno za sve suhe kože kod kojih dolazi do transepidermalnog gubitka vlage. Reviderm laboratorij razvio je tri vrste formula, prve i jedine formule na tržištu koje su patentirane i namijenjenu radu s ultrazvukom: neuro formula, contouring formula te purifying formula. Svaka od njih namijenjena je rješavanju određene problematike, uređaj se pritom programira na određenu jačinu i broj titraja, a pod ultrazvuk se stavlja specijalna formula.

Neuro formula dokazana je terapija za rozaceu jer radi na stabilizaciji krvnih žila i umanjuje crvenilo. Kod oblikovanja lica radi se s contouring formulom jer se u kožu stavljaju peptidni lanci koji mogu zagladiti sitne bore. A kada je potrebno tretirati akne, koristi se purifying formula za pročišćavanje kože lica.

Svjetlost Beauty d.o.o.

Adresa: Bolnička 8A, 71000 Sarajevo

Telefon:+387 33 821 921

Email: beauty@svjetlost.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here