Teodora Kostić: Beauty industrija je veoma kompetitivna, a njeni trendovi se zaista brzo mijenjaju

0

Brow Lift je procedura pomoću koje naglašavamo prirodnu gustinu obrva, postižemo savršenu simetriju i definiciju a pritom vizuelno otvaramo pogled koji daje svježinu cjelokupnom licu.

Intervju: Teodora Kostić

Brow Lift je inovativna tehnika koja se koristi za naglašavanje i podizanje obrva, čime se postiže mladenački i osvježen izgled lica. Ova tehnika je popularna u kozmetičkoj industriji i pruža trenutne rezultate bez potrebe za invazivnim tretmanima ili kirurškim zahvatima. U nastavku je intervju sa Teodorom Kostić.

Recite nam nešto o sebi?

Moje ime je Teodora Kostić, imam 23 godine i osnivač sam i vlasnica salona Doratella Beauty koji se nalazi u Novom Sadu.  

Kako ste postali dio beauty svijeta?

Jos od ranih tinejdzerskih godina sam bila ona osoba u društvu koja je svima davala savete za šminkanje, kozmetičke proizvode, crtanje obrva itd. U tim godinama nisam svesno zamišljala sebe u beauty industriji, iako sam svoju kreativnost najviše izražavala upravo kroz naglašavanje lepote. Sa 18 godina počinjem sa radom u jednom kozmetičkom salonu, ubrzo shvatam da sam pronašla svoj posao iz snova i da je beauty svet oduvek bio deo mene. Počinjem samostalno da se bavim ovim poslom i nakon što sam prva u Novom Sadu počela da radim tretman Brow Lift, ostale kockice su same počele da se slažu.

Šta Vas motiviše i inspiriše u radu?

Ceo koncept tretmana koje nudimo zasniva se na isticanju prirodne lepote naših klijenata. U današnjem svetu koji je opsednut nerealnim standardima lepote, često zaboravljamo da je svaka žena prelepa na svoj način. Naš cilj je da naglasimo sve vaše kvalitete i dovedemo vašu prirodnu lepotu do savršenstva, zadržavajući svačiju autentičnost, jer verujemo da je lepota u različitosti.

Opišite nam postupak brow lifta, u kratkim crtama?

Brow Lift je procedura pomoću koje naglašavamo prirodnu gustinu obrva, postižemo savršenu simetriju i definiciju a pritom vizuelno otvaramo pogled koji daje svežinu celokupnom licu. U toku procedure takodje farbamo, oblikujemo i dubinski hranimo dlaku pa je nakon ovog tretmana potreba za šminkom minimalna a vas celokupan izgled dobija egzotičnu notu.

Izazovi sa kojima se susrećete u radu.

Beauty industrija je veoma kompetitivna a njeni trendovi se zaista brzo menjaju. Od onih sam ljudi koji svaki dan ustaju sa misijom da budu bolji od sebe juce i uvek želim još više da pružim svojim klijentima, a trendove sam češće postavljala nego pratila. Verujem da nisam takva da u ovoj industriji ne bih opstala, ali za mene je samo nebo granica. 

Planovi za dalji razvoj poslovanja.

Znajte da iza zavese uvek radimo na mnoštvu inovacija koje još više upotpunjuju naš koncept tretmana. Još uvek ne mogu da otkrivam pojedinosti ali u narednoj godini ćete imati priliku da kroz nove procedure doživite potpuno novi nivo naglašavanja prirodne lepote. 

Poruka čitateljima.

Zapamtite, prava lepota ne dolazi iz spoljašnosti, već iznutra. Svaka od nas je posebna i jedinstvena, sa svojim sopstvenim darovima, talenatima i osobinama koje nas čine unikatnim. Nemojte dozvoliti da vas usmeravaju nerealni standardi, jer oni često nisu stvarni ni za one koji ih promovišu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here