HomeLjepotaThreading obrva

Threading obrva

Što očekivati prilikom prvog dolaska na threading?

Ukoliko ste do sada samo slušali priče o najboljoj i najpreciznijoj metodi za oblikovanje obrva. Krajnje je vrijeme da se prosvijetlite i da je konačno isprobate! Naravno, već sigurno znate, radi se o metodi uklanjanja dlačica s lica i oblikovanja obrva koncem. Najozbiljnije, nakon što jednom isprobate oblikovati obrve koncem,  pinceta i vosak postaju povijest, zauvijek!

Da biste se što bolje pripremile za tretman, lijepo je znati što očekivati:

 

Da li je metoda bolna?

Postoji više raznih faktora koji mogu utjecati na threading iskustvo, oni bitniji, definitivno ovise o iskustvu threading majstorice koja radi, pravilnom zatezanju kože, osobnom pragu tolerancije na bol i periodu mjesečnog ciklusa u kojem se nalazite.

 

 

Očekivanja

Budite spremni da se na početku tretmana izjasnite o tome kakva su vaša očekivanja po pitanju izgleda obrva, gustoće ili oblika koji želite. Imajte na umu, da je za najbolje rezultate i najprirodniji izgled, zapravo, najbolje, ne odstupati previše od vašeg prirodnog oblika. Ukoliko želite pojačati gustoću, svakako uz threading savjetujemo i bojanje obrva.

 

 

Iskustvo

Kako bih vam što bolje predočila iskustvo threadinga, osjećaj je sličan onome kao da se čupka nekoliko dlačica odjednom, no definitvno, mnogo manje bolno nego čupkanje običnom pincetom. Za vrijeme tretmana, važno je biti na miru jer već jedan krivi potez konca i može se skinuti čitava obrva.

 

 

Zatezanje kože

Za što preciznije i bezbolnije iskustvo, threading majstorica će od vas tražiti da povlačite i zatežete kožu u suprotnim smjerovima. Ovo prvenstveno služi tome da koža bude bez nabora i da konac može slobodno klizati po koži, bez da je ošteti.

 

 

Nuspojave

Kod nekih žena s naglašeno osjetljivom kožom, moguća je pojava crvenila.

Zapravo, radi se samo o pojačanoj prokrvljenosti kože i to može potrajati do maksimalno sat vremena nakon tretmana. Kod normalne kože nema nikakvih dodatnih nuspojava.

 

 

Održavanje

Nakon threadinga, vaš prvi sljedeći dolazak, nakon što ste napravili threading obrva ili lica, trebao bi biti (nakon 4-5 tjedana). Između tretmana, nema potrebe da išta čupkate sami, niti korigirate u kućnoj radinosti. Redovite korekcije su brze i jednostavne.

aya-holistickistudio.hr/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE