U petak u Mostaru kasting za manekene i manekenke

0
327

U petak u Mostaru kasting za manekene i manekenke

 

Ne propustite priliku i dođite u trgovački centar Mepas Mall u Mostaru u petak, 11.oktobra, u 18h, kada se održava kasting za maneken(k)e! “Sa radošću očekujemo kastinge širom Bosne i Hercegovine“, govori nam Marko Lovrić, direktor internacionalne modne agencije Relatum Model Management, koji je i sam niz godina uspješno koračao svjetskim modnim pistama.

“Svatko ima jednaku priliku jer kandidate za slijedeći krug kastinga birati ćemo i po nečem što ih izdvaja od drugih, a ne samo po osobnosti i fotogeničnosti“, ističu iz agencije Relatum Model Management, a čiji modeli i ove sezone nose svjetske dizajnere na prestižnim modnim revijama u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu. Uz Marka Lovrića, u žiriju RelatumSwan kastinga, biti će i najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencija Swan Model, Džejla Glavović Očuz.

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresirane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti. Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine.

Djevojke bi trebale biti bez šminke ili minimalno našminkane u jednostavnoj odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su obična crna ili bijela majica i crne ili plave skinny traperice, a mogu ponijeti i cipele sa visokom petom.  Momci bi također trebali obuči običnu majicu i uske traperice.

Više informacija možete pronaći i na  www.relatumswan.com

 

Dodatne info:

Relatum Model Management surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama i dizajnerima, a jedina je modna agencija iz regije izlistana na standardnom listingu prestižnog svjetskog portala models.com         (https://models.com/agency/relatum-models  )

Swan Model Management vodeća je modna agencija na prostoru Bosne i Hercegovine sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom u modnoj industriji.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here