U borbi protiv znakova starenja sve je stvar prevencije

0
360

U borbi protiv znakova starenja sve je stvar prevencije

Pitajte bilo kojeg dermatologa i svi će vam reći da je jedna stvar koja trebate učiniti za svoje lice da svakodnevno nanosite kremu za sunčanje. Čak i ako imate kancelarijski posao, trebate nanijeti kremu.  Dodavanje sloja antioksidacijskog seruma pod vaš SPF djeluje poput sigurnosne mreže i spriječava sve što prođe kroz vašu kremu za sunčanje.

Naravno, noćni element vaše rutine u njezi kože jednako je važan kao i jutarnji. Retinol čini sjajan posao u stvaranju kolagena u dermisu. Također, spriječava stvaranje viška pigmentacije u epidermi.

Laserski tretmani nude najbolji način rješavanja oštećenja od sunca prije nego što se pojave kao tamne mrlje.

Na prve znakove bora razmislite o rezervisanju radiofrekvencije ili ultrazvučnom učvršćivanju kože, poput Thermagea ili Ulterapije. Oni ciljaju dublje slojeve kolagena koji imaju učinak podizanja.

Nije sve u tvojoj glavi. Ako pogledate slike s diplomskih studija i kunete se da je kosa bila gušća, sjajnija i općenito fenomenalnija, u pravu ste. Nakon vaše sredine 20-ih, kosa počinje gubiti sjaj: Pramenovi su tanji, manje pigmentirani i često grubi. , S druge strane, profesionalci kažu da možete usporiti – pa čak i preokrenuti – neke od znakova starenja. Evo kako.

Ne samo da “stariji” folikuli dlaka stvaraju pramenove koji su finiji, već ih čine i manje. To se može vidjeti u tankom rep. Jedan izbor je i laserska kaciga očišćena od kuće FDA, poput Theradome Pro, nošena dva ili tri puta sedmično. Svjetlost proizvodi staničnu energiju za poticanje rasta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here