U Sarajevu održan Masterclass Ana Minić

0
493

Shodno epidemiološkim uputama uspješno je održan masterclass poznate beogradske vizažistice sa kojeg su polaznice ponijele novo znanje i iskustvo.

Vrhunska beogradska vizažistica Ana Minić, internacionalni make up edukator diplome je stekla učeći od najboljih svjetskih šampiona u šminkanju. Anin rad prepoznaju i drugi, o čemu govore njene društvene mreže i pozivi za održavanje šminkanja širom Balkana. Ana smatra da je šminkanje umjetnost, te je za nju šminkanje nešto što prirodno dolazi iz nje i ide joj od ruke.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, u Hotelu Hills, 25.10.2020. održan je Anin masterclass u organizaciji mostarske kompanije Sfera d.o.o. koja je inače izdavač specijaliziranig časopisa za ljepotu BeautiFUL.

 

 

Tokom masteclassa, Ana je predstavila dva looka, look za mladenku i look za večernju šminku. Model za bride look bila je Miss federacije BiH 2020, Azra Ahmetović, koja je i lice naslovnice, a model za večernju šminku bila je Ria Jazvin.

Polaznice su uživale u masteclassu i znanju koje im je Ana prenijela, te su imale brojna pitanja i upite, a stečeno znanje obuhvaćeno je certifikatima koji će im pomoći ka izgradnji karijere i uspješnijem poslovanju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here