Bars tretman kao dodir koji oslobađa

0

Aktiviranjem barsa, tačaka koje se nalaze u našoj glavi, podsjeća na ulazak u procesor kompjutera i brisanja svih neželjenih datoteka i informacija nepovratno. Što više beskorisnih informacija izbrišemo, to više prostora imamo da kreiramo ono što istinski želimo, ističe Amra vlasnica Holistic Wellnes&Beauty studia.

Amra Nahić, vlasnica i osnivač Holistic Wellness&Beauty studia. Bachelor prava, wellness terapeut, certificirani praktičar energetske tehnike Bars (Access Conscioussness), supruga i mama jedanestogodišnje djevojčice. Rođena je i živi u Bosanskoj Krupi, srednje i fakultetsko obrazovanje sticala je u Bihaću. Za Holsitic veže krilaticu „Gdje zdravlje i ljepota su neraskidivo povezani“, jer smatra da ljepota dolazi iznutra, a njegujemo je izvana.

Bars tretman je energetski tretman koji pripada setu tehnika koji se naziva pristup svjesnosti (Access Conscioussness). Uz pomoć Access Consciousness tehnika možemo da promjenimo svaki segment života s kojim nismo zadovoljni.

Osnova Acessa je Bars tehnika tačnije 32 tačke na glavi, a polje primjene je veoma široko.

Najkraće rečeno, energetska tehnika kojom dovodimo um, duh i tijelo u balans, jer energetska smo bića i sve oko nas je energija.

Koristi se za unaprjeđenje zdravstvenog stanja

Prvenstveno se koristi da bismo unaprijedili naše zdravstveno stanje kako psihičko tako i fizičko. Koristi se kada se pojave disfunkcionalnosti koje se na fizičkom nivou manifestuju u obliku depresije, paničnog stanja, traume, fobije, anksioznog stanja i strahova. Naglašavam da se posebni rezultati uočeni kod djece sa deficitom pažnje sa ili bez hiperaktivnosti tzv. ADHD.

Access Bars djeluje na:

– trenutno oslobađanje od stresa,

– nestanak strahova,

– poboljšanje koncentracije i fokusa,

– poboljšan san i gubitak nesanice,

– povećana produktivnost (više jasnoće i lakoće u tijelu),

– harmoničnost i usklađenost sa samim sobom,

– opšte dobro stanje organizma usljed uklanjanja elektromagnetnih naboja,

– poboljšanje kod anksioznih stanja, paničnih napada i depresivnih stanja.

Bars kao nova dimenzija zdravlja

Bars su 32 tačke na glavi u kojima su pohranjeni svi segmenti našeg života, a aktiviramo ih nježnim dodirom. Aktiviranjem ove energije dolazi do otpuštanja elektromagnetnog naboja koji postoji u našem mozgu i često stvara osjećaj prepunjenosti, bespomoćnosti, napetosti ponekad straha i panike.

Bars je pomogao hiljadama ljudi diljem svijeta da unaprijede mnoge aspekte u životu.

Naučna istraživanja svjedoče o čudesnim transformacijama mnogih ljudi.

Brzina i intenzitet djelovanja tretmana ovisi o kompleksnosti problema.

Vrlo često već na prvom tretmanu, imamo vidljivo poboljšanje.

Bars tehnika nema kontraindikacija, može da se primjenjuje na svima, te na bebama i trudnicama.

Efekti su vidljivi odmah.

Bars tretman vam omogućava nove poglede na život, jer Bars ČISTI Vašu podsvjest, a 95% naših akcija je naša podsvjest, pa upravo zbog toga Bars.

U mom Holistic Wellness&Beauty studiju svoje klijente svakodnevno iznenadimo rezultatom tretmana, te ste i vi uvijek dobrodošli. Posjetite facebook stranicu Holistic Wellness&beauty Studio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here