Upoznajte brend Denny D’ Silva: Prirodne #MadeInBiH proizvode za njegu kose

0

Denis, frizer s više od 15 godina iskustva u frizerskom poslu, kreirao je svoj novi brend – Denny d’Silva – Healthy Hair, a ujedno i prvu kompaniju u BiH za njegu isključivo kose. 

Vođen strašću za stvaranjem proizvoda koji istinski poboljšavaju zdravlje kose, Denis je odlučio preuzeti inicijativu i kreirati svoju liniju visoko kvalitetnih proizvoda koji će dubinski obnavljati i njegovati kosu.

Posebnost proizvoda Denny d’Silva – Healthy Hair leži u jedinstvenom konceptu step-by-step njege kose i vrhunskim prirodnim sastojcima koji su pažljivo odabrani i formulisani u recepturama. Svaki set proizvoda pruža niz pažljivo osmišljenih koraka koji zajedno omogućavaju maksimalnu revitalizaciju kose. Upravo ta pažljivo osmišljena metoda privlači sve veći broj korisnika i partnera koji su svjedočanstvo kvalitete proizvoda. 

Linija proizvoda uključuje:

  • Šampon za rast kose: Napravljen od ulja i ekstrakta ricinusa, ruzmarina, zelenog čaja i kofeina dokazano potiče rast kose. Denny d’Silva tim trenutno radi na poboljšanoj formulaciji šampona koja će uključivati rijetke sirovine iz uvoza, pružajući još bolje rezultate.
  • Serum za rast kose: Ovaj serum dolazi u praktičnoj roll-on bočici koja aktivira mikrocirkulaciju i omogućuje dublju penetraciju sastojaka u kožu. Sa svojom bogatom formulom za rast kose, prevenciju opadanja kose, suzbijanje peruti i regulaciju sebuma, ovaj serum je esencijalni proizvod za održavanje zdrave kose.
  • Sprej za hidrataciju: Ovaj bogati sprej na bazi ulja drveta ruže pruža elastičnost i sjaj kosi. Formuliran sa pažljivo odabranim sastojcima, ovaj sprej vraća vitalnost kosi, te je čini zdravom i blistavom.
  • Maska za kosu: Najvažniji proizvod u liniji, ova maska pruža duboku njegu i instant revitalizaciju kose. Bez obzira na to da li je kosa hemijski tretirana ili oštećena, maska bogata uljima susama i makadamije, keratinom, elastinom, proteinom pšenice i baobaba te pantenolom hrani kosu i vraća joj snagu.

Denny d’Silva – Healthy Hair proizvodi zasnivaju se na najnovijim istraživanjima i koriste visoko efikasne sastojke koji pružaju izuzetne rezultate. Sam brend se ističe kroz svoje unikatne inovacije i stručno znanje. Na stvaranju proizvoda koji zadovoljavaju potrebe korisnika udruženo su radili frizeri iz BiH, te farmaceuti i dermatolozi iz BiH, Hrvatske i Srbije, prateći viziju Denisa koji je primarno svojim klijenticama u frizerskom salonu želio pružiti njegu kakvu njihova kosa zaista treba.

Svi proizvodi iz linije Denny d’Silva – Healthy Hair proizvode se u Bosni i Hercegovini. Više informacija o proizvodima možete pronaći na njihovoj web stranici, te društvenim mrežama IG: denny_d_silva i FB: Denny d’Silva & Co.

Denny de Silva, osnivač brenda poziva Vas da posjetite njegov salon Hair Couture de Silva na adresi Branilaca Sarajeva 14 i isprobate usluge, ali i proizvode koji će Vašu kosu učiniti zdravijom, hidratiziranom, njegovanom. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here