HomeLjepotaZašto koristini regenerator i masku za kosu, kako pomažu kosi?

Zašto koristini regenerator i masku za kosu, kako pomažu kosi?

Što je regenerator i koja je njegova korist? Koja je razlika između šampona i regeneratora? Zašto uz regenerator koristiti maske za kosu? Pitanja koja često postavljamo sebi i frizeru.

Donosimo Vam objašnjenje je potrebno korisiti i regenerator i masku kako bi upotpunili njegu za kosu.

Šampon zapravo samo čisti kosu, dok joj regenerator daje elemente koji je štite i uljepšavaju.

Kad se šampon nanese na kosu da ukloni loj, ostatke styling proizvoda, mrtve stanice i prljavštinu iz kose i tjemena, tada lagano natiče sloj kutikula. Kutikule, koje u zdravoj kosi prekrivaju vlas čvrstom i ujednačenom strukturom poput crijepa na krovu, lagano se odižu od baze vlasi. U tom stanju vlas je izloženija vanjskim utjecajima i toplini. Tu regeneratori pokazuju svoje blagodati za kosu. Oni smanjuju naticanje kutikula te oblikuju čvrst sloj bez rupica ili povišenih kutikula. Vlas je sada spremna za oblikovanje i izdržat će dan bez velikih oštećenja. Odgovarajuće njegovana kosa podatna je i zadržava svoju vlažnost kako bi očaravajuće blistala.

Love Hair multivitaminski regenerator je savršena zaštitna njega za sve tipove kose nakon frizerskih tretiranja. Nakon upotrebe kosa postaje elastična, sjajna, lakše se raščešljava i fenira. Regenerator sadrži vitamine E i B5, a namijenjen je za sve tipove kose.

 

Uz regenerator, kosi je potrebna i maska za kosu.

 

Regeneratori štite kosu do idućeg pranja šamponom, ali ne pružaju dugotrajne blagodati za njegu kose. Maske, kao dodatak njezi, stoga su potrebne.

Iz dana u dan naša je kosa izložena štetnim utjecajima. Uz oblikovanje toplinom bez prethodno nanesene zaštite od topline, vanjski čimbenici poput toplog ili hladnog vremena, grijani zrak u prostorima, vjetar i UV-zrake također oštećuju kosu. Oštećena kosa ne može se sama obnoviti. Za obnovu i održavanje potrebna joj je pomoć u obliku maska za kosu. Te maske razvijene su za obnavljanje oštećenja jezgre vlasi i kutikula. Nakon njih vaša će kosa biti svilenkasta i izgledat će zdravo.

Love Hair regenerativna maska je savršena zaštitna njega za sve tipove kose nakon frizerskih tretiranja. Nakon upotrebe kosa postaje elastična, sjajna, lakše se raščešljava i fenira. Regenerator sadrži keratin i Pro-vitamin B5 i posebno je namijenjen za oštećenu kosu i ispucale vrhove.

 

 

Uz sve to, važno je da korisitete profesionalne preparate kod svojih frizera.

Proizvode iz Lucille Profesional – linija profesionalne kozmetike za kosu možete pronaći na omnia-bh.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE