Vrijeme je za detox i anticelulitne tretmane

0
Vrijeme je za detox i anticelulitne tretmane
Jer ljeto se bliži!

 

Prije nego krenete u borbu protv celulita, upoznajte se sa svojim neprijateljem.

Celulit je potkožna naslaga masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima, stanje kod kojeg dolazi do nagomilavanja masnoća i toksina pod kožom uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva, koje povezuje kožu s mišićima te stvaranja karakterističnog nabiranja gornjeg sloja kože. Ovo stanje osobito je karakteristično za neke dijelove tijela kao što su područje nadlaktice, trbuha, stražnjice te donjih ekstremiteta (udova). Celulit se uglavnom javlja nakon puberteta i to uglavnom u mladih djevojaka, a rjeđe mladića. Nažalost zbog pogrešnih prehrambenih navika te nedostatka dnevne rutine konzumiranja obroka i pogrešnih izvora namirnica uz nisku fizičku aktivnost sve je učestalija pojava i u odraslih ljudi.

Odlično rješenje u borbi protiv celulita je stiglo i kod nas. ELENAS d.o.o Salon ljepote Ana je zastupnik Casmara proizvoda za Bosnu i Hercegovinu. Casmara je najprestižniji dermokozmetički laboratorij i predstavlja svoje visokokvalitetne proizvode za lice i tijelo u cijelom svijetu zahvaljujući efikasnosti linija i zadovoljnim klijentima. Tajna je u formulaciji proizvoda. Prikladna kombinacija i koncentracija svakog aktivnog sastojka kao rezultat istraživanja njihivih hemičara i farmaceuta.

 

Casmara kozmetička linija za njegu tijela s dugotrajnim efektom je inovativna formula za duboku hidrataciju i oporavak kože. Napredna kombinacija tretmana za tijelo namijenjena održavanju ljepote tijela svakodnevno.

 

Svoj tretman rezervišite na vrijeme u ELENAS d.o.o Salon ljepote Ana. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here