HomeLjepotaYves Rocher - biljna kozmetika kojoj vjeruje 30 miliona žena širom...

Yves Rocher – biljna kozmetika kojoj vjeruje 30 miliona žena širom svijeta

Od samog početka Yves Rocher se zalaže za poštivanje i kože i planeta, koristeći 100% biljne aktivne sastojke u svim formulama proizvoda za njegu lica.

Je li vaš ten zagasit i bez blistavosti?

Osjećate li nelagodu i zatezanje na nekim područjima lica, osobito nakon čišćenja? Primjećujete li na licu pojavu tankih linija? Ako je vaš odgovor DA, vaša koža je dehidrirana i nedostaje joj voda.

Zahvaljujući Yves Rocher Hydra Vegetal liniji njege, vaša koža više nikada neće biti žedna i pružit ćete joj intenzivnu hidrataciju. Ova linija sadrži staničnu vodicu biljke edulis, s naših organskih polja u Francuskoj. Ovaj aktivni biljni sastojak ima svojstvo pohranjivanja vode u svim slojevima kože, zadržavanja vode u epidermi i otpuštanja vode za neprekidnu hidrataciju. Na taj način potiče mehanizme kože odgovorne za vlaženje kože. Osim toga, linija Hydra Vegetal sadrži 89% sastojaka prirodnog podrijetla, te ne sadrži parabene, bojila i mineralna ulja.

Hidratizirana, vaša koža opet vraća osjećaj ugode, tanke linije su ispunjene, a ten je blistav tijekom cijelog dana.

U Didaco Shopu uz stručnu pomoć savjetnica, odaberite njegu koja će vašoj koži vratiti neophodnu vlagu i s kojom će vaš ten ponovno zablistati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE