HomeLjepotaZa sedam dana do gušćih trepavica

Za sedam dana do gušćih trepavica

Stručnjaci s područja kozmetologije bili su iznenađeni učincima prirodne metode 3-kratnog produženja i zgušćavanja trepavica. Trebalo je samo sedam dana.

Gospođa Irena Rozga jedna je od stotina žena koje su stekle lijepe, zdrave, duge i guste trepavice. Bez posjećivanja salona, bez umjetnog učinka umjetnih trepavica, bez potrebe ponavljanja tretmana. Koristeći ovu jednu, jedinstvenu, prirodnu metodu.

Nova metoda omogućila je 3-kratno produljenje trepavica i u 80% poboljšavanje njihove gustoće i otpornost na gubitak. Djeluje brzo i učinkovito, potpuno je sigurna za zdravlje i lako se koristi. U novijim znanstvenim testovima, istraživači su potvrdili njegovu učinkovitost i otkrili što uzrokuje tako brzu regeneraciju i rast bulbusa dlake.

Iskusni stručnjaci s područja kozmetologije u Zagrebu bili su iznenađeni svojim klijentkinjama koje su sudjelovale u specijalističkim istraživanjima o inovativnoj formuli za produženje i zgušćavanje trepavica. Nikada nisu vidjeli ništa slično – žene koje su sudjelovale u testovima već nakon 7 dana imale su 3 puta duže trepavice. Ne samo to, bilo ih je gotovo dva puta više. Tajna ove metode otkrivena je tek nakon višestupanjskih istraživanja na francuskoj Cosmetcs Academy.

Nova formula koja produljuje i dodaje volumen trepavicama stvorena je na temelju novog, revolucionarnog sastojka. Njegovo djelovanje je iznadprosječno i višeznačno. Prvo, aktivno stimulira rast folikula dlake. Drugo, revitalizira dlačice i čini ih gušćim. Treće, on doseže najviše oštećena područja dlake – ojačava ga duž cijele duljine i čvrsto usidri u koži.

Ova komponenta je kompleks Tripeptide GHK sastavljen od nanopeptida i aminokiselinskih molekula koje poboljšavaju transport keranocita bulbusa dlake. U kombinaciji s Laurdimonium hidrolizatom i maksimalno koncentriranim keratinom omogućava postizanje zadovoljavajućih rezultata mnogo brže nego u slučaju drugih sredstava dostupnih na tržištu. Osim toga, mnogo je učinkovitiji od umjetno pričvršćenih pramenova u salonu – ne zahtijeva ponovni tretman, ne uzrokuje nuspojave, ne oslabi trepavice, daje potpuno prirodan učinak i ne prisiljava na prekid Vaše omiljene kozmetičke predodžbe. Također mogu ga koristiti i osobe koje nose naočale i kontaktne leće.

Nova metoda već od prvog dana stimulira matične stanice da proizvode novu kosu.Također pokazuje svojstava za revitaliziranje – duboko njeguje trepavice, vlaži ih i čini glatkim. Visoko koncentriran keratin eliminira nastale gubitke i smanjuje gubitak zrelih dlačica. S ovom formulom dobija se prirodno duge, guste i tamne trepavice, koje su učinkovit okvir za oči.

LashParade serum brzo je postao popularan u Zapadnoj Europi i Sjedinjenim Državama, gdje je gotovo odmah dobio priznanje žena koje ga koriste i cijele kozmetičke industrije. Također je osvojio mnoge nagrade i priznanja. Nedavno je dostupan i u Hrvatskoj, gdje prikuplja dodatna pozitivna mišljenja žena koje su stekle prirodne trepavice u veličini XXL.

Pročitajte više na: ljepotaizdravlje.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE