HomeLjepotaBeauty blender-must have!

Beauty blender-must have!

Iako se muškarcima čini kao precijenjena spuđva, beauty belnder postao je nezamjeniv u svakoj kozmetičkoj torbici

 

Mala spužvica može sakriti prištiće, prekrasno zagladiti puder da izgleda kao da ga i nema, a s njim se može savršeno nanijeti i rumenilo. Ako ste do sada koristili kistove ili prste, zgrabite beauty blender i izbjegnite neke od najčešćih pogreški.

Debeli okrugli dio nije za sve. Beauty blender posebno su oblikovani da se mogu koristiti sve njihove strane, pa okruglu debelu koristite za blendanje tekućeg pudera ili rumenila.

Ove male spužvice posebno su dizajnirane da ne upijaju šminku, stoga je dovoljna tek mala količina tekućeg pudera za besprijekoran izgled. Namočite ga nekoliko sekundi pod mlazom vode, ocijedite i krenite sa šminkanjem.

Siguran način za uništiti savršeno nanesen puder je ako preko njega koristite spužvu sa šminkom od prošlog puta. Stoga dobro operite beauty blender sa nježnim šamponom te ga trljajte o prste kako bi izvukli sav stari makeup. Najbolje rezultate dat će ako koristite tekuće ili kremaste pudere, rumenila i korektore.

Vrh spužve idealan je za nanošenje korektora, ispravljanje manjih pogrešaka, ali i konturiranje nosa. Koristite ga i za nanošenje highlitera. Debljim okruglim dijelom nanesite ga od vrha jagodina do sljepoočnice, a špičastim dijelom kosti obrva i rubove očiju. Ne povlačite ga po licu nego nježno utapkavajte. Povlačenjem samo skidate slojeve šminke koje ste već nanijeli.

I za kraj, ne držite ga u ladici. Pustite da se blender osuši u prozračnoj sobi kako se ne bi nataložile bakterije.

joomboom.24h.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE