Nemoj baciti iskorištenu maskaru, evo i zašto!

0
367

Čak i kad ti se čini da u njoj nije ostala ni kap čarobne smjese za produljivanje trepavica, možeš je iskoristiti.

Nakon što s tugom u očima zaključiš da si iskoristila i zadnju kapljicu maskare, vjerojatno se uputiš prema kanti za smeće kako bi bacila ambalažu. Ne bi trebala.

Uzmi četkicu stare, iskorištene maskare i stavi je u čašu s mješavinom vode i malo sode bikarbone. Ostavi je tako potopljenu nekoliko sati, osuši je i spremna je za upotrebu na potpuno novi i drugačiji način!

Naime, stare četkice ti mogu biti spasonosan alat u mnogim beauty situacijama.

OBRVE

Ako i tvoje neposlušne obrve s vremena na vrijeme malo pobjegnu, četkicu pošpricaj s malo laka za kosu i nježno ih počešljaj kako bi ih oblikovala. Nakon toga sasvim sigurno više neće bježati.

Također, kada ih poželiš potamniti, na četkicu nanesi željenu boju sjenila i njom prođi po obrvama. Na taj način ćeš dobiti prirodnije iscrtane obrve nego da si ih crtala.

KOSA

Strašno te nerviraju neposlušni pramenovi kose koji uporno strše iz savršeno zalizanog repa ili pak pomno oblikovane punđe? I u ovom slučaju primijeti trik s lakom za kosu i starom četkicom maskare.

DLAČICE

Ako i ti vodiš borbu s tamnijim dlačicama iznad usana i želiš ih izblijediti, iskoristi četkicu od maskare kako bi što preciznije nanijela preparate za izbjeljivanje. 

joomboos.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here