Afroditin ljetni mig suncu

0

Sunce sramežljivo, ali ustrajno proviruje iza oblaka, pa je vrijeme da se pobrinete za pravilnu zaštitu kože. UV zrake naime u 80%  primjera uzrokuju preranom starenju kože. U Kozmetici Afrodita glasnici su zdrave i njegovane kože, stoga su na odlično ispraćenom medijskom događaju u Carskim vinogradima Emporia predstavili svoje ovogodišnje glavne adute  za sunčane dane koji će zasigurno postati neizostavni pratitelji našeg ljeta. 

Na pravom »POOL PARTY« događanju udružili su se sa Almom Ras i svim prisutnim  predstavili sunčane proizvode. Uz lijepu kolekciju kupaćih kostima i ljetnih haljinica koje su nosile pozvane influencerice, SUN CARE proizvodi su bili itekako dobrodošli.  Kolekcija SUN CARE ima široki portfolijo proizvoda koji pružaju visoku UVA i UVB zaštitu kože, nude brzo tamnjenje i intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja ali su zvijezda događanja bili novi proizvodi iz profesionalne linije AFRODITA – ART OF TANNING koji na profesionalan način omogućuju najbolje postupke samo tamnjenja. 

Najviše zanimanja  među njima dobila je izvanredna  Pjena za samo tamnjenje WILD DARK koja će koži za samo nekoliko sati osigurati prekrasan, intenzivno preplanuli izgled BEZ UV zračenja, narančastih tonova,  neugodnog mirisa i mrlja na odjeći. Omogućuje najtamnije čokoladne nijanse kože u rekordnom vremenu! 

U opuštenoj ljetnoj atmosferi s daškom mora, sunca i putovanja, uzvanike su oduševile Afroditine inovacije za sunčanje pa i nova kolekcija Alme Ras. Svi oni zajamčili su da će uz izvrsne proizvode Kozmetike Afrodita i Alma Ras bezbrižno uživati ​​u ljetu i imati lijepo preplanulu, ali dobro zaštićenu kožu.

Afroditini proizvodi dostupni su u svim bolje opremljenim trgovinama, u Pjena za samo tamnjenje u online trgovini ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here