Ana Marija Penava: Želja za zadovoljavanjem standarda ljepote jednaka je zdravlju koje nam fitness donosi

0

Fizički napor je prirodna potreba organizma gdje se čovjek osjeća bolje nakon što zadovolji svoju prirodnu potrebu.

Ana Marija Penava je oduvijek znala da želi biti poduzetnica, što je i ostvarila. Magistrica je kineziologije, supruga i majka dvoje djece.

Mlada poduzetnica iz Posušja ima mnogo inovacijskih ideja sa ciljem da riješi ključna pitanja svakog čovjeka, a to je poboljšanje kvalitete života i očuvanje zdravlja.

Kroz razgovor nam je istakla važnost fizičke aktivnosti svakog čovjeka, posebno djevojaka i žena koje rade u beauty industriji koje su više od 7 sati u sjedećem ili stojećem položaju. Ne shvatamo ozbiljnost takvog rada dok nažalost krenu problemi sa kičmom, rukama i ostalim dijelovima tijela, a sve to je rezultat napornog rada.

Nakon 4 godine aktivnog rada u fitnessu, otvorila je svoj vlastiti fitness centar. Vlasnica je AMP fitness&health centra u Posušju, koji uspješno posluje već godinu i pol dana i broji 200 članova. Cijeli svoj život je se aktivno bavi sportom, što joj dodatno daje motivaciju i snagu da svoje znanje i savjete podijeli sa svima nama kojima je potrebno.

Volite svoje tijelo i ono će voljeti vas. Svjesni smo da živimo užurbanim životom ali jednostavno svoje prioritete moramo da izdvojim, te se izborimo sa slobodnim terminom za bilo kakvu aktivnost.

Za sve upite o fitnessu, online treninzima slobodno se javite Ani koja će vrlo rado odgovoriti na svaki vaš upit i zajedno sa vama pokušati riješiti problem koji vas muči.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here