HomeFitness&zdravljeAna Marija Penava: Želja za zadovoljavanjem standarda ljepote jednaka je zdravlju koje...

Ana Marija Penava: Želja za zadovoljavanjem standarda ljepote jednaka je zdravlju koje nam fitness donosi

Fizički napor je prirodna potreba organizma gdje se čovjek osjeća bolje nakon što zadovolji svoju prirodnu potrebu.

Ana Marija Penava je oduvijek znala da želi biti poduzetnica, što je i ostvarila. Magistrica je kineziologije, supruga i majka dvoje djece.

Mlada poduzetnica iz Posušja ima mnogo inovacijskih ideja sa ciljem da riješi ključna pitanja svakog čovjeka, a to je poboljšanje kvalitete života i očuvanje zdravlja.

Kroz razgovor nam je istakla važnost fizičke aktivnosti svakog čovjeka, posebno djevojaka i žena koje rade u beauty industriji koje su više od 7 sati u sjedećem ili stojećem položaju. Ne shvatamo ozbiljnost takvog rada dok nažalost krenu problemi sa kičmom, rukama i ostalim dijelovima tijela, a sve to je rezultat napornog rada.

Nakon 4 godine aktivnog rada u fitnessu, otvorila je svoj vlastiti fitness centar. Vlasnica je AMP fitness&health centra u Posušju, koji uspješno posluje već godinu i pol dana i broji 200 članova. Cijeli svoj život je se aktivno bavi sportom, što joj dodatno daje motivaciju i snagu da svoje znanje i savjete podijeli sa svima nama kojima je potrebno.

Volite svoje tijelo i ono će voljeti vas. Svjesni smo da živimo užurbanim životom ali jednostavno svoje prioritete moramo da izdvojim, te se izborimo sa slobodnim terminom za bilo kakvu aktivnost.

Za sve upite o fitnessu, online treninzima slobodno se javite Ani koja će vrlo rado odgovoriti na svaki vaš upit i zajedno sa vama pokušati riješiti problem koji vas muči.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE