HomeLifestyleKoje duge frizure odgovaraju ovalnom obliku lica?

Koje duge frizure odgovaraju ovalnom obliku lica?

Ove frizure odlične su za ovalna lica, ističući oči, jagodice i usne. 

‘Zavjesa’ šiške 

Savršene šiške postoje, pogotovo ako su na dugoj frizuri. Kombinacija dugih šiški i veoma duge kose oživljava vibre 70-ih. Odlična je za ovalno lice. 

Punđa na vrhu glave

Pokažite svima da ste trendsetter ovom predivnom dugom frizurom i opuštenim valovima, s neurednom punđom na vrhu. 

Zalizani rep 

Najbolji zalizani rep za ovalna lica je niski rep. Da biste dobili ravnu i zalizanu kosu, najbolje je da je prije toga ispravite i dobro počešljajte. 

Morski valovi

Ovi obalni valovi na dugoj kosi odlični su za ovalna lica. Kosa treba biti slojevita, da bi tekstura bila lakše za stiliziranje. Ako dodate i šiške, omekšat ćete ovalno lice. 

Duga kosa sa šiškama na stranu 

Ako želite stil koji se može nositi drugačije, probajte ovu frizuru. Ova duga kosa sa slojevima skraćuje ovalno lice. Može se stilizirati ili samo osušiti. 

Kovrdžava kosa podijeljena po sredini

Duga kovrdžava kosa podijeljena na sredini dat će vam romantičan stil. Nježnim slojevima i uvojcima kosa izgleda kao da je puna života. 

Jednostavna stepenasta frizura 

Malo kraća, ali i dalje duga, frizura sa šiškama na stranu daje energičan stil. Ljepota stilqa nudi prirodan stil i tankoj i gustoj kosi. 

Sirena 

Ova trendi frizura zapravo je duga kosa s teksturisanim šiškama na stranu. Stepenasta je da bi mogla bolje komplementirati ovalno lice. Može biti ravna ili valovita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE