Ana Stanković: Sa trajnom šminkom ste uvijek spremni

0

Nakon tretmana trajne šminke usna tehnikom Aquarelle Lips, dovoljan je samo bezbojni sjaj na usnama da žena zasija u punom sjaju.  

Intervju: Ana Stanković, trener za “Sviato Akademy”

Ana Stanković je rođena u Leskovcu. Po zanimanju je Tehnolog prehrambene industrije. U beauty industriju ušla je prije sedam godina. Prije dvije godine je na Wulop takmičenju za tehniku Puder obrva osvojila četvrto mjesto na Balkanu, a prošle godine drugo mjesto na Balkanu. Sada je trener za izradu trajne šminke za “Sviato Akademy”. 

Beautiful tim predstavlja vam Anu Stanković koja je prije dvije godine na Wulop takmičenju za tehniku Puder obrva osvojila četvrto mjesto na Balkanu, a prošle godine drugo mjesto na Balkanu. Sada je trener za “Sviato Akademy”. Dva tretmana o kojima ćete moći detaljnije kroz nastavak teksta pročitati su Aquarelle lips i Magic shading.

Kako stižete uskladiti poslovne obaveze sa vašim privatnim životom?

Disciplina! Dobra organizacija i disciplina su ključ svakog uspjeha, ali i balansa. U mojoj priči mogu reći da je olakšavajuća okolnost to što su djeca već velika. Kćerka je već dvije godine u Beogradu gdje trenira košarku za jedan od najpoznatijih klubova u Srbiji, tako da se trenutno u kući najviše bavimo sinom koji tek zakoračuje u svijet tinejdžera. Porodica i posao su mi podjednako bitni, nekada zna biti jako naporno uskladiti oba. Ali uz dobru organizaciju svih ukućana bude sve to na kraju kako treba!


Koje vrste edukacija i tretmana nudite?

U mom salonu u ponudi imam edukacije i tretmane za tehnike:    

  • Aquarelle Lips i SuperBright Lips (trajna šminka usana)  
  • Magic Shading,Ombre Brows i Hair Stroke (trajna šminka obrva)
  • Soft Liner,Clasic Liner,Lash Liner (trajna šminka kapaka)  

Aquarelle Lips je tehnika koja je po zarastanju daje prelijepe rezultate. Trendovi se mijenjaju pa i s njima potreba za što prirodnijim efektima trajne šminke. Upravo je to ono što Aquarelle Lips nudi.  

Aquarelle Lips: 

  • Ispravlja simetriju 
  • Prekriva fleke i ožiljke 
  • Vraća usnama pigmentaciju  
  • Daje usnama punoću i mekani efekat karmina
  • Našminkane usne 24/7 

Nakon tretmana trajne šminke usna tehnikom Aquarelle Lips, dovoljan je samo bezbojni sjaj na usnama da žena zasija u punom sjaju.  

Velika potražnja je za Magic shading technique, možete li nam objasniti tehniku rada?

Da, potražnja za Magic Shading-om je ogromna. Ali sa razlogom. Tehnika je lagana, bez efekta tetovaže. U vidu sitnih pixela formira se baršunasta i praškasta sjenka. Donji dio obrve je uvijek jačeg intenziteta, dok naviše imamo lijepu gradaciju koja se u gornjem dijelu obrve završava u vidu lijepe i nježne sjenke. Boju pigmenta prilagođavamo boji tena i boji prirodnih obrva klijenta. Tako da konačan rezultat mora biti što prirodnijeg izgleda.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here