Njega kože u menopauzi ne mora biti izazov. Uz bioten NUTRI CALCIUM liniju budućnost je ženstvena!

0
377

Uz sve što se mijenja tokom menopauze, fokusirajmo se na ono što preostaje. Poput vaše ženstvenosti koja traje!

bioten NUTRI CALCIUM linija posebno je kreirana za žene u menopauzi i postmenopauzi. Razina kalcija prirodno opada s godinama, ali postoje načini da se održi njena stabilnost. Jedan od načina je korištenje odgovarajućih proizvoda za njegu lica.

Menopauza je prekretnica u životu. Praktično, u menopauzi smo vrlo kratko, samo jedan dan, a nakon toga ulazimo u postmenopauzu. Uz to ide i suhoća kože, a bioten NUTRI CALCIUM linija savršena je za put do zdrave, njegovane i svježe kože, bez obzira na dob.

Ova linija sadrži kalcij koji poboljšava zaštitnu barijeru kože i potiče njezinu regeneraciju, dok aktivni sastojak, pojačan jedinstvenom hidratantnom snagom vitamina B5, osigurava sjaj i zdrav izgled kože. FemiGen+, snažan aktivni ekstrakt prirodnog porijekla, poboljšava elastičnost kože, zaglađuje duboke bore i definira konture lica. Sadrži 95% sastojaka prirodnog porijekla. NUTRI CALCIUM linija se sastoji od seruma, dnevne i noćne kreme.

bioten NUTRI CALCIUM dnevna krema

bioten NUTRI CALCIUM dnevna krema za zatezanje i vraćanje elastičnosti kože lica sa zaštitnim faktorom SPF 10, sadrži 84% sastojaka prirodnog porijekla te svakodnevno jača i hrani kožu. Posebno formulirana za žene u menopauzi i postmenopauzi, pomaže smanjiti znakove hormonalnog starenja kože. Također, klinički rezultati nam potvrđuju da konture lica postaju vidljivo redefinirane. 

bioten NUTRI CALCIUM noćna krema

bioten NUTRI CALCIUM noćna krema za zatezanje i vraćanje elastičnosti kože lica sadrži 94% sastojaka prirodnog porijekla te svakodnevno jača i hrani kožu. Kalcij poboljšava zaštitnu barijeru kože i potiče njezinu regeneraciju što potvrđuje čak 92% ispitanih žena. Elastičnost kože se poboljšava, dubina bora je smanjena i koža je bolje hidrirana.

bioten NUTRI CALCIUM serum

bioten NUTRI CALCIUM serum sadrži sastojke prirodnog porijekla koji koži vraćaju elastičnost i smanjuju znakove hormonskog starenja. Koža je bolje hidrirana, a dubina bora smanjena. Serum je namijenjen svim ženama u menopauzi i postmenopauzi.

Ako vam se bioten NUTRI CALCIUM linija proizvoda čini kao rutina njege na kojoj bi vam koža bila zahvalna, nastavite čitati jer vam otkrivamo pravilan redoslijed korištenja ove linije. Svako jutro nanesite dnevnu kremu na očišćeno lice i vrat za intenzivnu hidrataciju tokom dana, a svaku večer, nakon detaljnog čišćenja kože lica i vrata, nježno umasirajte noćnu kremu kako bi djelovala dok vi spavate. Uživajte u njegovanoj koži čak i u menopauzi uz bioten NUTRI CALCIUM liniju proizvoda!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here