U Sarajevu uspješno održan 1. Magnetic Nail Camp Sarajevo

0

U Sarajevu je od 4. do 6. februara ove godine u organizaciji Magnetic Nails d.o.o. Tuzla, održan 1. Magnetic Nail Camp koji je za cilj imao pored učenja i druženje kolega i razmjenu iskustava.

Organizator campa Amela Jahić, je prije svega željela da djevojkama iz naše zemlje pruži iskustvo zajedničkog učenja i druženja sa kolegama iz svijeta noktiju.  

Učesnicima je u toku kampa bilo obezbjeđeno sve za rad, svi potrebni materijali i proizvodi. Na kampu su organizovane tri praktične radionice i jedna teorijska. 

Kamp su obogatili i treneri iz Holandije i Srbije. Iz Holandije u goste su stigle Yessica Padberg i Deborah Clericuzio Von Swan, a iz Srbije Dragica Mijatović. Njihove radionice i iskustvo u radu su oduševile djevojke koje su prisustvovale campu i koje su sa velikim zadovoljstvom izjavile da su uživale i obogatile svoje znanje. 

Za sve učesnike su organizovali i koktel party na kojem su svi uživali i opustili se nakon dva naporna dana edukacija i napunili baterije za treći dan campa. Ovim putem organizator se još jednom zahvaljuje svim polaznicima i pozdravlja ih, a sve ostale kolege poziva da im se pridružite na sljedećem nail campu. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here