Anđelina Nikolić: Ljubav prema beauty poslu se stvarala postepeno

0

Čovjek dok je živ treba da mašta, uči i radi na sebi. 

Intervju: Anđelina Nikolić

Inspirativna šminka nije samo o prekrasnim bojama i tehnikama, već o stvaranju priča i izražavanju unutarnje snage i kreativnosti. Ona je alat za transformaciju, ne samo fizičkih značajki, već i samopouzdanja i samopoštovanja. Kroz maštovitu igru sa sjenilima, rumenilom i ruževima, šminka postaje način da se istakne individualnost i jedinstvenost. U nastavku je intervju sa Anđelinom Nikolić.

Recite nam nešto o sebi?

Moje ime je Anđelina Nikolić, iz Beograda sam, imam 26.godina. Lava Beauty Studio je ime mog magičnog studija za ulepšavanje koji je nastao početkom 2021.godine. Čuveni jednorog po kom je moj logo prepoznatljiv, kao i dekoracija u studiju. Logo sam osmislila i kreirala sama, tačno sam znala kako želim da izgleda. Devojkama sam specifična i simpatična jer sam im na prvom mestu ljubazna i veliki profesionalac. Strpljiva, fina, prijatna, raspoložena za priču, detaljna, pozitivna, to je ono kako me klijentice opisuju.  Muzika mi je bitan deo tokom rada. Veliki sam obožavatelj grupe Queen, Fredija Merkjurija, koji mi je često inspiracija, tako da za mene nema negativnih i loših dana, samo pozitivno. 

Kako ste postali dio beauty svijeta i otkuda ljubav prema ovom poslu?

Ljubav prema ovom poslu se stvarala postepeno. Još kao malo dete su govorili da sam umetnička duša. Volela sam da crtam, bojim, pravim figurice od plastelina, gline, šminku, lakove za nokte, čak sam išla i u školu glume… Još u šestom razredu osnovne sam prvi put ofarbala kosu u crveno jer me je to privlačilo. Zatim, u sedmom osnovne počinjem da lakiram nokte drugaricama, kupujem razne šljokice i cirkone za nokte. Da bih na kraju osnovne upisala srednju “Školu za negu lepote”, smer “Scenski masker i vlasuljar” 2012te godine u trajanju od 4.godine. Tad kreću prava umetnička stvaranja, toliko toga sam baš u toj školi naučila, pronašla sam se u tome, i znala sam da je to to. U toj školu smo radili izradu perika, pravili maske, trepavice, obrve, šminkali u pozorištu, na televiziji… Smatram da nije dovoljno samo preko noći odlučiti ući u beauty svet, treba voleti to, i treba voleti rad sa ljubima, treba voleti i pokazati ljubav ljudima, jer, nema uspeha bez ljubavi.

Koje sve usluge radite vezano za uljepšavanje?

U svom beauty studiju imam u ponudi nadogradnju trepavica, dizajn obrva kanom, oblikovanje obrva pincetom, brow lift – laminacija obrva, puder obrve, nadogradnja obrva, trajna šminka usana, profesionalno šminkanje, scenska šminka, relaks masaže, depilacija, kolagen niti, maderoterapija.

Koliko su klijentice zahtijevne i kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Klijentice nisu zahtevne, kad dođu na termin trudim se da u potpunosti razumem ono šta žele. Tu sam za njih i kao psiholog, haha. Dosta pozitivno znači razgovor. Moj način rada je takav da ne gledam na ovaj posao kao rad na traci, već se svakoj devojci posvetim, jer je bitan pristup prema njima. Osmeh, dobrodošlica, čaša vode, čokoladice i bombonice, lepa reč – ostavlja utisak. Dobra muzika. Pozitivna energija. 

Planovi za dalji razvoj poslovanja?

Planova za dalji razvoj, učenje i nadograđivanje uvek ima. Puna sam ideja, kreacija. Čovek dok je živ treba da mašta, uči i radi na sebi. 

Poruka za čitatelje.

Nešto što bih preporučila svima je da širimo ljubav, dobrotu, pozitivnost. Ne možete biti loše raspoloženi i nesrećni ukoliko pomognete nekome, uputite lepu reč, radujete se tuđuj sreći.. Imati dušu, srce, ljubav, dobrotu, uspeh je baš u tome. Uspeh u poslu, porodici, ljubavi, prijateljstvu, zasniva se na tome. Uživajte u životu. Uživajte u svakoj sekudni.  Gledali ste seriju “Vruć vetar”? Znate kako se završava poslednja epizoda? E tako vam je i kod mene. Lava Beauty Studio. Mala divna, vrlo lepa, tu se ulazilo, levo i desno ogledala, a tamo radio, a na prozoru cveće. “Tu ste radili?” , tu sam igrao. Za sreću je potrebno malo. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here