Antonija Perišić: Trajna šminka kao izuzetno precizna tehnika pomaže trajno lijepom izgledu

0
491

Edukacija novih naraštaja u trajnoj šminici je nevjerovatno inspirativan poziv.

U svijetu koji je sve brži i u kojem nam nedostaje vremena za svakodnevno šminkanje, trajna šminka se ističe kao inovativno rješenje koje omogućuje postizanje vječne ljepote i praktičnosti. Bez obzira jeste li zauzeta poslovnica, aktivna majka ili jednostavno želite olakšati svoju svakodnevnu rutinu ljepote, trajna šminka nudi brojne prednosti. Trajna šminka, poznata i kao mikropigmentacija, je tehnika koja se koristi za implantiranje pigmenta u gornji sloj kože. Ova tehnika omogućuje stvaranje trajnih kontura, boje ili teksture na različitim dijelovima lica, uključujući obrve, usne i oči. Rezultat je prirodan izgled šminke koji traje godinama, s minimalnim održavanjem.

Predstavite nam se ukratko.

Antonija Perišić, umjetnica trajne šminke, oduševljava svojom strašću prema beauty svijetu i nadahnutim umjetničkim izričajem. Rođena i odrasla u Splitu, Antonija je uvijek imala viziju da izgradi karijeru koja kombinira ljepotu, kreativnost i inovaciju.  Sa svojim talentom, stručnošću i posvećenošću, ona je postala jedno od najtraženijih imena u industriji trajne šminke. Počeci su bili u nail artu ali pravu ljubav sam otkrila tek u trajnoj šminci. Prva tehnika koju sam učila je bila Microblading, danas sam strucnjak još u puder obrvama,eyelineru,trajnoj šminci usana,hairstrokeu kao scalp micropigmentaciji.

Možete li nam reći nešto više o vašem poslu?

Antonija je certificirana profesionalna umjetnica trajne šminke, također Trainer u Sviato akademiji, koja pomaže svojim klijentima da istaknu svoju prirodnu ljepotu kroz precizne različite tehnike trajne šminke, a isto tako i podučava studente sve o trajnoj sminci. Njena stručnost obuhvaća usluge trajnog iscrtavanja obrva, usana i očiju, uzimajući u obzir želje i karakteristike svakog klijenta. Kroz svoju vještinu,  Antonija stvara iznimno prirodne rezultate, prilagođene individualnim potrebama, ističući ljepotu i povjerenje klijenta.

Kada ste odlučili da uđete u beauty svijet i odakle ljubav prema istom?

Još od djetinjstva, Antonija je pokazivala ljubav prema umjetnosti i izražavanju kroz boje kao i isticanju ženine ljepote. Njena strast prema ljepoti rodila se iz želje da pomogne ljudima da se osjećaju sigurno i samopouzdano.  Nakon završetka školovanja, Antonija je otkrila trajnu šminku kao savršenu kombinaciju svoje kreativnosti i stručnosti.  Ova industrija pružila joj je platformu da svojim klijentima pruži trajno zadovoljstvo i samopouzdanje koje dolazi s izražavanjem unutarnje ljepote kroz vanjski izgled.

Koji su najveći izazovi u vašem poslu?

Kao umjetnica trajne šminke, Antonija se suočava s raznim izazovima u svom poslu.  Jedan od njih je pružanje personaliziranih rješenja za svakog klijenta, uzimajući u obzir njihove želje i prirodne karakteristike. Također, održavanje visokih standarda sterilnosti i sigurnosti u radu predstavlja konstantan izazov. Antonija se neprestano usavršava, prateći nove tehnike i trendove, kako bi osigurala najkvalitetnije usluge i rezultate za svoje klijente.

Šta vas inspiriše i odakle crpite ideje?

Antonija crpi inspiraciju iz raznih izvora. Njena umjetnička strana pronalazi nadahnuće u prirodi, umjetnosti, modi i raznim kulturama. Prati najnovije trendove i tehničke inovacije u beauty industriji,  ali istovremeno se trudi zadržati svoj jedinstveni stil. Antonija vjeruje u kontinuirano usavršavanje i stvaranje vlastitih trendova,  prilagođenih svakom klijentu i njihovim osobnim potrebama.

Koji su trendovi u trajnoj šminci trenutno?

Trenutno, u industriji trajne šminke, popularni su prirodni i definirani izgled obrva koji pružaju ravnotežu i harmoniju licu.  Također, primjetan je porast interesovanja za usluge trajnog iscrtavanja usana kako bi se postigao prirodan izgled i naglasile njihove prirodne konture. Antonija je upoznata sa svim najnovijim trendovima i teži da uvijek bude korak ispred, pružajući klijentima najnovije tehnike i estetske opcije.

Šta planirate budućnosti vezano za posao?

Antonija planira nastaviti širiti svoje poslovanje i usluge na globalnom nivou. Njena strast za ljepotom i trajnom šminkom motivira je da uvijek teži najboljem. Ona želi ostati pionir u industriji i biti prepoznata kao lider u kreativnosti i kvaliteti svojih usluga. Antonija također ima viziju mlade umjetnike trajne šminke osvjestiti i inspirirati o vaznosti postivanja jedni drugih. 

Poruka za naše čitatelje

Antonija želi prenijeti poruku o važnosti unutarnje ljepote i samopouzdanja. Kroz svoj rad, ona je svjedok kako trajna šminka može transformirati živote ljudi,  pružajući im novu razinu samopouzdanja i sreće. Njena poruka čitateljima je da nikada ne trebaju zaboraviti koliko su posebni i prekrasni, te da uvijek trebaju slijediti svoje snove.  Antonija vjeruje da svatko zaslužuje osjećaj vlastite ljepote, a trajna šminka je samo jedan od načina da se to postigne. Antonija Perišić je također poznata kao organizator kongresa i natjecanja u trajnoj šminci,WORLDS Croatia, što je prvi takav događaj u Hrvatskoj.  Ovo je izvanredna prilika za umjetnike trajne šminke da se okupe, razmijene iskustva, nauče nove tehnike i upoznaju kolege iz industrije.  Kongres i natjecanje predstavljaju jedinstvenu platformu koja potiče profesionalni rast i razvoj,  omogućavajući umjetnicima trajne šminke da steknu nove vještine i usavrše svoje već postojeće.

Kroz ovo događanje, sudionici imaju mogućnost povezivanja s drugim stručnjacima iz industrije, razmjene ideja i dobiju inspiraciju za daljnji rad. Antonija je svjesna važnosti zajedničke podrške i suradnje među kolegama, te je stoga osmislila i vodi kongres i natjecanje kao mjesto gdje se mogu izgraditi trajna prijateljstva i profesionalne veze. Osim natjecanja, kongres također uključuje predavanja i radionice vodećih stručnjaka iz područja trajne šminke. Sudionici će imati priliku čuti najnovije trendove, tehnike i metode koje će im pomoći da unaprijede svoje vještine i prošire svoje znanje. Također će biti mogućnosti za izlaganje najnovijih proizvoda i tehnologija u industriji  što će pružiti sudionicima uvid u najnovije inovacije. Kongres i natjecanje u trajnoj šminci koje organizira Antonija Perisic  predstavljaju ne samo priliku za stručni razvoj, već i za zajedništvo,  inspiraciju i poticanje rasta industrije trajne šminke u Hrvatskoj. Ovaj događaj donosi niz prednosti i mogućnosti za sve sudionike,  te je nezaobilazan za sve koji žele biti u korak s najnovijim trendovima i tehnologijama u ovoj dinamičnoj industriji. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here