HomeLjepotaLjiljana Sredić: Iskustvo u beuty svijetu je ono po čemu smo jedinstveni

Ljiljana Sredić: Iskustvo u beuty svijetu je ono po čemu smo jedinstveni

Obuke se održavaju u registriranom edukativnom centru.

Iskustvo u svim segmentima poslovanja je od izuzetne važnosti, a u beuaty indstriji je primarno ukoliko želimo prenijeti znanje mlađim djevojkama i onima koji tek počinju. Korištenje novih tehnologija u edukacijama je također bitno, jer uljepšavamo lice, kožu i dijelove tijela koji su vidljivi. U nastavku je intervju sa Ljiljanom Sredić koja je u beuty svijetu već dvadeset godina.

Recite nam nešto o sebi?

Moje ime je Ljiljana Sredić, vlasnica sam divnog kozmetičkog salona i edukativnog centra u Zrenjaninu. U ovom poslu sam preko 20 godina. Iza sebe imam puno učenica, koje danas rade imaju svoje salone i ponosna sam na njih, na mlađjima svet ostaje. Dve godine sam radila za jednu od najprestižnijih brodskih kompanija i obučavala ljude za rad u oblasti manikira, spa programa za lice i telo kao i make-up. Radila sam obuke za jednu od  naših akademija u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje. Puno truda i rada je uloženo da bi naš salon danas imao dobru reputaciju, ovako široku ponudu usluga za ulepšavanje naših klijenata. Distributeri smo Casmara brenda, španski prestižni brend sa savršenom linijom za profesionalnu upotrebu tretmana lica i takodje kućne nege. Tretmani u našem salonu se rade sa najsavremenijom tehnologijom i kozmetikom, klijenti i zadovoljstvo naših klijenata su nam prioritet.

Kad ste odlučili da ćete se baviti ovim poslom i otkud ljubav prema istom?

Ovim poslom se bavim 23 godine, prvi put kad sam otišla u kozmetički salon i kad su mi uradili manikir, znala sam da želim tim da se bavim i tad se rodila ljubav. Od tada i kreće moj ulazak u bjuti industriju, usavršavanje, učenje i napredovanje.

Koje usluge nudite klijentima u Vašem salonu?

Manikir, pedikir, izlivanje noktiju, gel lak, parafinske tretmane stopala i ruku. Depilacije, epilacije sa najsavremenim laserom, lash lift, tretmane lica, hydra facial, dermapen, hemihske pilinge.Puder obrve, brazilsku madero terapiju i relax masaze,  nadogradnju trepavica. U našem salonu postoji mnoštvo tretmana lica, za sve tipove kože. Profesionalna kozmetika koju koristimo pri tretmanima je vrhunska, brendovi poput Klapp, Thalgo, Casmara, Ella Bache, Babor, ESPA, Ingrid Millet pružaju našim cenjenim klijentima pravi ugodjaj i izuzetne rezultate. Možemo se pohvaliti i tehnologijom koju koristimo za tretmane. Hydra beauty sistem za dubinsko čišćenje lica sa 9 sondi omogućuje nam neinvazivne tretmane poput hidrodermo abrazije, mikrodermo abrazije, PDT terapije,UZ špatuje i UZ sondi,  OXYgen tretman, vakumske masaže lica, D’arsonval sonda sve u službi zdravlja i lepote naših klijenata. Pored navedenog, u ponudi imamo i laserske sisteme za negu tela i lica, te radimo tretmane dugotrajne epilacije, holivudskig pilinga, uklanjanje trajne šminke, tetovaža, belega i promena na koži usled atmosferskih uticaja. Kod nas pored profesionalne nege možete kupiti i izuzetnu kućnu negu navedenih brendova jer smo i distributeri. Stručno i prijatno osoblje je uvek na raspolaganju i u službi naših klijenata jer njihovo zadovoljstvo je naš prioritet. Možemo se slobodno pohvaliti da smo jedinstveni i da ovakvu ponudu i sisteme nema niko u našem okruženju. 

Koje vrste edukacija radite i kako to funkcionise?

Edukacije su nam pokrivene za sve usluge koje radimo Držimo obuke jer smo registrovani kao edukativni centar i obučavanje odraslih lica.Takodje sarađujemo sa zavodom za zapošljavanje i Akademijom iz Čačka. I sa jednom prestižnom brodskom kompanijom

Koji su izazovi u Vašem poslu?

Izazovi su da napredujemo, uvođenje novina i usklađivanje sa svetskim trendovima, kako bi našim klijentima pružili najbolje.

Imate li neke planove za dalji rad?

Usavršavanje, novine, napredovanje.

Poruka za naše čitatelje?

Da svi rade ono što vole, i tad je uspeh neizbežan. Naš posao je naša ljubav i naš uspeh. Zato toliko godina i trajemo, a broj klijenata i učenika iz dan u dan se širi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE