Avon predstavio Eve Truth: Novi miris koji vam omogućava da slavite sebe

0

Na interesantnom druženju na Dan zaljubljenih, predstavnici medija te brojni influenceri imali su priliku upoznati novu poslasticu koja nam stiže iz kompanije AVON.

Novi parfem mješavina je nježnog cvijeća, snažnih voćnih nota i senzualnih minerala koji odražavaju modernu ženu.

U simpatičnom ambijentu Marshall’s Gelato slastičarne u Sarajevu prisutni su uživali u mirisnim notama novog parfema koji je kompanija Avon predstavila.

Moderne žene osjećaju preveliki pritisak da sve postignu i prevladaju zbog čega često teško pronalaze sebe.

Ali istina je da su sve žene nevjerovatne, iako ponekad zaborave na to.

Zbog toga, AVON je lansirao Eve Truth, uzbudljiv, privlačan miris kojim poručuje da žene treba da se prihvate i slave sebe takve kakve jesu, sve svoje kvalitete – savršenosti i nesavršenosti.

Poznata holivudska glumica Eva Mendes savršeno oslikava sigurnu i prirodnu EVE Truth ženu. Njena jedinstvena ljepota i autentična osobnost utiču na žene širom svijeta i čine ovu kubansko-američku glumicu savršenim ambasadorom Avonove mirisne EVE kolekcije.

Kao lice ovog parfema, holivudska glumica Eva Mendes utjelovljuje sigurnu, slobodnu i nevjerojatnu Eve Truth ženu. Od njenih komičnih uloga, do dramskih likova, Eva je poznata po svojoj predanosti svakom filmu u kojem igra. Izvan velikog ekrana, ona donosi istu strast u svojim ličnim projektima, bilo da se radi o dobrotvornom radu ili poslu kao dizajnera i kreativnog direktora vlastite modne linije. ” ističe Šejla Korjenić, PR specijalist kompanije Avon u Bosni i Hercegovini.

Život je kolekcija priča, kolekcija naših priča. Počastvovana sam što sam i sama dio Avonove priče koja osnažuje žene te lice EVE Truth mirisa koji odražava slojevit karakter žene i poziva ju da prihvati svoju istinu, da uživa u potpunom iskustvu mirisa koji utjelovljuje modernu ženu.” kaže Eva.

EVE Truth parfem spaja nježne cvjetne, energične voćne i senzualnu mineralnu notu koje odražavaju današnju ženu, sigurnu u sebe i svoju istinu. Dizajnirao ga je i kreirao jedan od vodećih svjetskih parfumera Laurent Le Guernec. „Istraživao sam dubinu svoje istinitosti i kako taj osjećaj mogu kreirati u mirisu dok razmišljam o prirodnim ljepotama. Moj je cilj da nositeljica u svom prirodnom stanju osjeća unutarnji osjećaj zadovoljstva, jer ono što dolazi iznutra čini Eve Truth ženu ispunjenom i lijepom u svim vanjskim aspektima.“

TOP NOTE

Ističući prirodnu auru ženstvenosti, vrh mirisa osvaja vas osvježavajućim tropskim notama koje potieču od svježe karambole koja se miješa sa sočnim narom. Poseban ekskluzivan mineralni sastojak Living Magnetite odražava prirodni magnetizam ovog mirisa.

SREDNJE NOTE

Lagan mirisni aranžman nježnog božura, bogate gardenije i roze frezije donosi eleganciju i sjaj.

BAZA MIRISA

Baršunasti mošus dodaje toplinu, karakter i pojačava intenzitet dok jantarna aura blista slatkim, ali ugodnom sjajem. Srce kedrovine upotpunjuje cjelokupnu mirisnu piramidu dodajući slatkoću potrebnu da se pojača prirodna i autentična aura EVE Truth žene. 

POKRENIMO #WearYourTruth MOVEMENT

Zašto pokušavati biti savršena, kad zadovoljstvo dolazi od prihvatanja same sebe, svojih mana i realnih priča koje su nas učinile i stvorile baš takvima kakve jesmo? Pozivamo svaku od vas da prihvatite sebe. Baš takvu kakva jeste. I da pozovete sve osobe koje vam nešto znače da i one slave svoju istinu. Pokrenimo #WearYourTruth movement, naglasimo inspirativne priče žena, djevojaka, svake od nas: prihvatimo svoje mane i slavimo priče o svojoj snazi! Kad žena zna svoju istinu, ništa ju ne može zaustaviti!

Eve Truth je savršen poklon kako biste pokazali svoju naklonost i poštovanje ženama koje imaju bitno mjesto u vašem životu, a savršena prilika za to je 8. mart – Dan žena.

Gdje naručiti

Eve Truth miris je već dostupan u aktuelnoj Avon brošuri kampanje 3/2019 koju možete pronaći na linku: https://ba.avon-brochure.com/

Promotivna cijena mirisa je 24,90, a narudžbom mirisa na poklon dobijate i losion i mini miris Eve Truth.

beautiful.ba

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here