HomeInspirativne pričeBellen i BeautiFUL! Redakcija časopisa bila je u posjeti kod Amile -...

Bellen i BeautiFUL! Redakcija časopisa bila je u posjeti kod Amile – tvorac Bellen kozmetike!

Redakcija časopisa BeautiFUL prošle sedmice bila je u posjeti kompanije Bellen koja se nalazi u Živinicama. Bellen je kompanija s kojom je redakcija časopisa BeautiFUL sarađivala, ali ove godine smo dogovorili dugoročniju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Posebno nas raduje činjenica da mladi u BiH uspijevaju da se svojim trudnom i zalaganjem probiju na tržište i ponude najbolje proizvode koji dokazano umirujuće djeluju na kožu.

Uspjeh mlade i ambiciozne Amile, doveo je do te tačke da može uživati u savršenim rezultatima koji daju njeni prirodni proizvodi. Zanimljiva priča se krije iza brenda Bellen, koji ne samo da plijeni pažnju svojim domišljatim dizajnom, nego daje povjerenje svojim vjernim korisnicima koji postižu rezultate svoje kože i kose o kojima su samo mogli sanjati. Uživali smo slušajući priču o kozmetici Bellen.

Oduševili smo se njihovom gostoprimstvu, radionici u kojoj nastaju svi ovi magični proizvodi, te njihov shop koji su s ljubavlju namjestili i uredili!

Sve je toliko skladno, da smo se vratili puni utisaka, koje sa vama želimo podijeliti.

Vrijedni tim vodi brigu o svemu, krevuši od izbora sastojaka, proizvodnje i pakovanja,  pa sve do enterijera u kojem rade.

 

Naravno obradovali su nas malim znakom pažnje na čemu im se srdačno zahvaljujemo, te naravno ukoliko i Vi želite obradovati sebe ili vama dragu osobu Bellen box je pun pogodak! Za sve detalje i informacije stoje na raspolaganju <3

Izdvojite vrijeme i pročitajte o čemu smo to sve razgovarali sa osnivačicom brenda Bellen, Amilom Muratović.

Priča Amila:

„Sve je počelo sa mojim malim projektom kreiranja kreme za vlastite potrebe. Dugo sam tražila proizvod koji će izbrisati crvenilo i akne sa moje kože. Nakon kvalitetnog istraživanja otkrila sam sva ljekovita svojstva prirodnih voskova, biljnih i eteričnih ulja.

Moja ideja o prirodnoj kozmetici je postala poznata mnogim ženama širom regiona.

Prva narudžba je zabilježena 21. januara 2018. godine i od tada počinje računanje postojanja brenda Bellen. Do kraja te godine u ponudi smo imali samo šest preparata. Danas Bellen broji preko pedeset vrsta različitih preparata za njegu lica, kose i tijela.

Pogledajte neke od proizvoda:

Prilikom razvijanja receptura i samog dizajna preparata inspirisani smo prirodom kojoj podarimo malu dozu luksuza kako bismo klijentima korištenje naše kozmetike učinili zanimljivijim, s obzirom da smo svjedoci da danas mnogi preskaču rutinu njege lica.

Volim izazove i eksperimentisanja pa često u sastavu Bellen kozmetike možete pronaći mnogo luksuznih sastojaka sa specifičnim učincima.

Broj zadovoljnih korisnika se iz dana u dan povećava na šta sam zaista ponosna. U narednom periodu možete očekivati mnogo novih preparata za koje sam sigurna da će mnogi zavoljeti na prvu.“

Shodno dosadašnjem uspjehu i radu, ne sumnjamo da će Amila i njen tim nastaviti istim tempom, a redakcija časopisa BeautiFUL im i dalje želi uspješan i produktivan rad. Svakako valja napomenuti da će Bellen biti jedan od izlagača na Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa koji će se održati u Sarajevu 04.-05-06.2022!

Više o sajmu: Klikni ovdje

Bellen shop – Klikni ovdje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE