HomeLifestyle''Žena ženi'' – događaj o važnosti prevencije zdravlja u organizaciji Marijane Zubac

”Žena ženi” – događaj o važnosti prevencije zdravlja u organizaciji Marijane Zubac

Događaj ”Žena ženi” u organizaciji Marijane Zubac jedne od priznatijih nutricionista na području BiH i Hrvatske koja je ujedno i vlasnica Nutri Centara, održat će se 03.03.2022 godine u Hotel Mostaru u 14 sati.

Cilj ovog projekta je okupiti žene i podići svijest o važnosti prevencije zdravlja, ali i njezi s porukom – ŽENA MOŽE SVE.

 

Organizatori pripremaju bogat program, te su osigurali da publika ima priliku upoznati nove metode zdravlja i ljepote. Tako će Poliklinika Musa predstaviti revolucionarnu iTop metodu za zube – individualni trening oralne preventive. Provizion optika omogućit će ženama brzi test dioptrije uz prezentaciju najnovijih modela naočala. Salon ljepote La Bellezza osigurat će testiranje tipova kože najnovijim tehnologijama na mjestu događaja, a iz studija Elegance moći ćete dobiti make up savjete. Za voćno osvježenje pobrinut će se NutrinoLab kutak. Kompanija Sfera d.o.o. će obradovati jednu ženu sa planerom, koji će joj služiti kako bi sve svoje obaveze mogla organizovati i zapisati na jednom mjestu. Ostale aktuelnosti koje vas očekuju na događaju pogledajte na slici ispod. Kakav bi to događaj bio bez šoljice Franck kafe? Zbog toga je Franck obezbijedio za sve naše dame ovaj divni topli napitak.

Očekuje vas odlična atmosfera i program uz koji ćete maksimalno uživati, ali i opustiti se, te naučiti nešto novo i steći novo iskustvo. Kako bi se osigurala prijatna i opuštajuća atmosfera pobrinut će se Darija Ramljak, te će njen repertoar u pozadini pratiti cijeli program. A šta vas očekuje na eventu pogledajte na slici ispod.

Dolazak je potrebno potvrditi najkasnije do 24.2.2022. Specijalizirani časopis za ljepotu i zdravlje BeautiFUL, te Sajam ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2022 je medijski sponzor događaja.

 

Riječ organizatora:

„Još jednom zahvaljujem se medijskim sponzorima, koji će sigurno sve informacije sa događaja na jedan lijep način ispratiti. Čast mi je ovaj divan događaj najaviti, jer imam jednu veliku želju da spojim struku i nauku u jedno lijepo druženje žena, koje vole sebe, svoje zdravlje ali i definitivno brinu i o svom izgledu. Druženjem želim našim lijepim damama omogućiti nezaboravo druženje uz super savjete, nagrade i još mnogo toga. Već imamo lijep odaziv žena što me posebno raduje. Nadam se da će ovakvih druženja biti još više i naravno jedva čekamo mart! Vidimo se“, istakla je organizatorica događaja Marijana Zubac.

Redakcija časopisa BeautiFUL je također pozvana na događaj, na koji ćemo se vrlo rado odazvati. A Marijani želimo puno sreće u nadolazećem eventu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE