Bojana Stojanović: Nadogradnja trepavica je savršeno rešenje koje će svaki dan olakšati ženama

0

Kod svake vrste postoje oblici koji su pogodni za klijenta, kao i gustina i dužina koje se mogu raditi u dogovoru sa klijentima.

PIŠE: Bojana Stojanović, vlasnica kompanije S Academy

Bojana Stojanović rođena je 12. novembra 1993. u Novom Gradu, a trenutno živi i radi u Bijeljini. Kroz svoje obrazovanje i radno iskustvo, ostvarila je impresivnu karijeru u industriji ljepote. Završila je srednju tehničku školu, specijalizirajući se za računare, nakon čega je upisala Pedagoški fakultet, odabravši smjer za razrednu nastavu. Tokom školovanja, već je bila duboko uključena u svijet kozmetike i paralelno gradila svoju karijeru. Bojana je danas vlasnica kompanije S Academy, koja je licencirana za obučavanje kozmetičara, kao i istoimenog brenda. Pored toga, zajedno sa svojim sestrama, upravlja i porodičnim poslom – kozmetičkim salonem Stars. Majčinstvo je inspirisalo Bojanu da pokrene još jedan poslovni poduhvat – brend haljinica Mini Me, čija je ljubav prema njenoj kćerki Nadji bila pokretačka sila. Sa više od 12 godina iskustva u edukaciji o ekstenzijama trepavica, Bojana je priznati edukator u tom polju. Također, vješto vodi edukacije o trajnoj šminki i tetoviranju, čime dodatno doprinosi razvoju industrije ljepote.

Aprilsko izdanje našeg časopisa donosi ekskluzivan intervju s Bojanom Stojanović, vlasnicom kompanije S Academy i brenda Mini Me haljinica. Kroz svoju strast prema kozmetici i predan rad, Bojana je postala nezaobilazno ime u industriji ljepote. Upoznajte ovu inspirativnu poslovnu ženu i majku, čije iskustvo i savjeti osvajaju srca mladih kozmetičara širom regije. Saznajte više o njenim usponima, izazovima i viziji za budućnost u intervjuu koji slijedi.

Bojana, recite nam nešto više o sebi?

Sebe gledam kao osobu koja se još u mladim godinama ostvarila na svim poljima. Jedna od najvećih ostvarenja je svakako to što sam majka jedne djevojčice Nadje. Zajedno sa sestrama držim kozmetički salon Stars i S Academy, porodičan salon i kompanija koja je dobro poznata svima. Uživam u umetnosti i volim da slikam u slobodno vreme. Motivisana ljubavi moje ćerkice pokrenula sam lični brend Mini Me za originalne haljine od najlepših materijala koje se siju po merama za majke i kćerke. U slobodno vreme se trudim da svoju formu držim u treningu i treningom se relaksiram i oslobađam svakodnevnog stresa.

Možete li nam detaljnije opisati svoje iskustvo rada u kozmetičkom salonu Stars?

Još u toku školovanja sam imala veliku želju da što pre postanem samostalna i uspešna. Usporedo sa srednjom školom i fakultetom sam radila sa svojim sestrama u našem kozmetičkom salonu Stars. Volim umetnost i uživam u detaljima. Zadovoljstvo mi je kad mogu da ulepšam klijente i stavim im zadovoljni osmeh na lice. Trepavice radim punih 12 godina, kako tretmane tako i edukacije.  

Koje su prednosti i različiti tipovi nadogradnje trepavica koje nudite u vašem salonu? Kako se prilagođavate potrebama i željama klijenata?                                          

Nadogradnja trepavica je savršeno rešenje koje će svaki dan olakšati ženama. Otvara oči i pogled čini ženstvenijim. Postoje različite vrste nadogranje trepavica. Zatim postoje kod svake vrste oblici koji su pogodni za klijenta, kao i gustina i dužina koje se mogu raditi u dogovoru sa klijentima. Ruski volumen je nešto što je trenutno najpopularnije na tržištu, zatim svilene trepavice. Ne bih izostavila nikad Lash Lift kad govorim o trepavicama i ako se ne radi o nadogranji, to je tretman za devojke koje vole izuzetno prirodan izgled trepavica. Naš brend S Academy ima sav potreban materijal za trepavice. Imamo široku ponudu koja zadovoljava sve naše kupce. Također smo i registrovani edukativni centar i radimo edukacije sa našim materijalom. 

Šta predstavlja najveći izazov za Vas u  Vašem poslu?

Rad sa studentima je svakako najveći izazov u ovom poslu. Lično sam neko ko se trudi lepo da prenese svoje znanje na studente, da ih opustim i uvedem u posao, a isto tako da ih dobro pripremim za rad. Smatram da je veoma izazovno i da nema cenu to što iza sebe imam mnogo studenata koji su posle mojih edukacija razvili svoje biznise i stali čvrsto na noge. Veoma me cene zbog toga i to me čini ponosnom na sve što radim. Ponosna sam da u današnje vreme osposobim ljude za rad, pratim njihov razvoj i napredovanje sa podrškom kakvu svaki student može da poželi.

Koji savjet biste dali ženama i studentima u vezi s održavanjem ljepote i samopouzdanja?

Poručila bih da vole sebe i svoj izgled koji im priroda pruža. Da budu lepe i njegovane, ali da sve sto rade na sebi ne odstupa i ne privlači previše pažnju. Manje je uvek više i trebate biti najbolja verzija sebe, ne neko drugi. U izboru trepavica bih isto poručila kako klijentima tako i studentima da budu umereni i da su najlepše trepavice koje se ne primete da su urađene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here