Daniela Grahovac: Moj fokus je na permanent make up-u, trajna šminka obrva i trajna šminka usana

0
456

S obzirom na to da se tehnike trajne šminke mjenjaju kroz vrijeme i napreduju velikom brzinom, najveći izazovi su definitivno prepravke starih radova.

Intervju: Daniela Grahovac

U svijetu gdje ljepota igra ključnu ulogu u samopouzdanju i izražavanju ličnosti, postoje pojedinci koji se ističu svojom posvećenošću i strašću prema izgradnji brenda u beauty industriji. Upoznajte Danielu Grahovac, osobu koja je izgradila svoj brend, koja stvara umjetnost koja inspiriše i podstiče samopouzdanje kod svih onih koji koriste njene usluge.

Recite nam nešto o sebi?

Ja sam Daniela Grahovac, osnivač brenda GRAHOVAC THE ART OF BROWS AND LASHES, lash and brow master, permanent make up artist u GRAHOVAC STUDIU i edukator u GRAHOVAC AKADEMIJI. Poslovno Daniela je neko ko vrlo temeljno,već više od 10 godina, gradi svoj brend, postavlja visoke ciljeve i teži ka postavljanju novih standarda kada je estetika u pitanju. Privatno je to jedna spontana osoba koja vreme uglavnom posvećuje svojim prijateljima i porodici koji su joj i u poslovnom ali i u privatnom svetu najveća podrška.

Kako ste počeli raditi ovaj posao i odakle ljubav prema istom?

Osećaj za lepo je nešto što me od malena prati. Kao mala išla sam u baletsku i muzičku školu, i nastavila i nakon toga da ispoljavam ljubav prema svakoj vrsti umetnosti. U studentskim danima, upoznala sam jednu divnu ženu iz Indije koja me je naučila tehniku koncem odnosno THREADING TEHNIKU koja je bila pokretač mog današnjeg zanimanja.
Uglavnom mi je kuća bila puna žena kojima sam sredjivala obrve jer kako one kažu “imam magičnu ruku”. Danas su sve te žene i dalje moji klijenti pored velikog broja novih.

Šta je Vaš fokus, šta je ono što trenutno radite?

GRAHOVAC THE ART OF BROWS AND LASHES bavi se obrvama, trepavicama i trajnom šminkom u dve oblasti- obrve i usne. Imam sjajan tim devojaka koje su ekperti u oblasti obrva i trepavica i rade usluge dizajna obrva koncem i pincetom, senčenja obrva, brow lamination, lash lifting kao i nadogradnju trepavica tehnikom 1na1. Moj fokus je na permanent make up-u, trajna šminka obrva i trajna šminka usana. Takodje iz tih oblasti držim i edukacije u svojoj akademiji.

Radite i edukacije pa nam recite kako to funkcioniše?

GRAHOVAC ACADEMY vredno radi već više od 2 godine i veliki broj polaznika prošao je kroz našu akademiju. Nakon edukacije svi polaznici imaju podršku u daljem radu što je vrlo važno, kako njima, tako i meni. Fokus je na tome da moji polaznici imaju što bolje rezultate rada kroz vreme. U Novembru planiramo jedan veliki MASTERCLASS trajne šminke u oblasti obrva i usana, koji će trajati 2 dana i koji će pored mene držati jedan od najuspešnijih artista na teritoriji Amerike – Anna Javili ANNYKO.STUDIO Tu očekujemo veliki broj artista kako iz Srbije tako i iz regiona da se priključi ovom projektu i usavrši svoja znanja. Uskoro će sve informacije biti dostupne na našoj instagram stranici a vama ekskluzivno dajem ovu vest.

Najčešći izazovi sa kojima se susrećete u radu?

S obzirom da se tehnike trajne šminke menjaju kroz vreme i napreduju velikom brzinom, najveći izazovi su definitivno prepravke starih radova. Procedure traju duže, potrebno je nekoliko tretmana ali za sada i to funkcionise vrlo uspešno. Takodje, osetiti klijenta, njegov senzibilitet i razumeti šta želi kroz ono što je objasnio je svakako svakodnevni izazov

Plan za dalji razvoj karijere?

Kao što rekoh, novi izazovi su uvek nova inspiracija a inspiracija je korak do realizacije.
Dalji planovi baziraju se na inostranim edukacijama, masterclassovima, saradnji sa kolegama širom sveta kao i konstantan rad na sebi. Čeka me i jedna edukacija u Americi na koju idem da učim ja️. Razvoj karijere zahteva konstantano učenje u ovoj delatnosti.

Poruka čitateljima.

Vrlo lep i koristan deo ovog intervjua, s obzirom da svi mi negde nalazimo inspiraciju u govoru ili tekstovima nama interesantnih ljudi. Moj brend je rezultat velike želje, rada i truda. Bio je potreban duži vremenski period, jer je sve islo na organski način, ali uz dovoljno ŽELJE I STRPLJENJA  sve što zamislite je moguće. Ja sada živim baš ono što sam zamislila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here