Danijel Marjanović: Da bi klijent bio zadovoljan potrebna je veoma dobra organizacija

0
1476

Danijel Marjanović frizer je iz Dervente koji je pronašao strast u svom poslu, ali i tim uz koji će njegov posao uspijevati i rasti. Otkrijte u nastavku šta nam poručuje Danijel.

Za BeautiFUL Danijel Marjanović 

Danijele, recite nam više o sebi. 

Rođen sam 1994. godine, odrastao i školovao u Derventi, prije 8 godina preselio u Banjaluku i započeo školovanje na Frizerskoj akademiji Željko. Nakon završene frizerske akademije bio sam dio njihovog tima nepune dvije godine, i zatim sam se odlučio za samostalan rad. 

Kako se rodila ljubav prema profesiji?

Najveća ljubav prema poslu se razvila kada sam počeo da se intenzivnije bavim colorom i kada sam počeo da posjećujem veliki broj edukacija koje su vezane za bojenje kose. 

Kako je izgledao Vaš početak i kako se razlikuje od sadašnjosti?

Početak je kao i svaki bio težak, ali veoma zanimljiv – mnogo pogrešnih radova, mnogo razočarenja, mnogo edukacija, što onih vezanih za color, što onih za poslovanje jednog salona, ali sve to je napravilo boljeg frizera i čovjeka od mene. Sadašnjost se razlikuje po tome sto imam stabilan tim, svoj krug klijenata i sto se ne plašim uraditi nešto, ili reći da neću, ne mogu ili ne znam nešto.

Šta je za Vas najvažnije u poslu? 

Za mene je najvažnije da je klijent zadovoljan, a odmah nakon toga moj tim i ja, jer bez dobrog i zadovoljnog tima, nema budućnosti. Nakon svega toga dolazi i izgled salona, lokacija, brend i druge popratne stvari.

Šta biste rekli da je najteži dio Vašeg posla?

Najteži dio je balansiranje između privatnog života, tima i klijenata, da bi na svakom od tih polja bili ispunjeni, da bi i tim i klijenti bili zadovoljni potrebna je veoma dobra organizacija, uvijek jednoj od tih stvari treba dati više ljubavi i shvatiti kad ste zapostavili neku od njih i kojoj je potrebna nova doza vaše ljubavi, truda i vremena. 

Recite nam više o salonu i uslugama koje nudite.

Moj salon je jedno mjesto s posebnom energijom u kojem radi jedan mlad tim od 6 ljudi, u kojem vlada kućna atmosfera, kako u odnosu među klijentima, tako i odnosu između tima i to je ono sto se mnogima dopada i sto ih vraća nazad u naš salon pored toga sto smo adresa na kojoj uvijek možete dobiti kvalitetnu boju kose, pored dobrog šišanja i njege…

Imate li poruku za naše čitaoce?

Moja poruka je da samo rade posao koji vole, nije bitna branša i da se ne boje da prave greške, jer iz svake greške naučimo nešto novo, kako da je riješimo ili ipak da ne ulazimo u koštac sa nekim stvarima i da ih prepustimo nekom drugom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here