HomeLjepotaDepilacija crnim voskom: Bezbolno uklanjanje i najsitnijih dlačica bez iritacije kože

Depilacija crnim voskom: Bezbolno uklanjanje i najsitnijih dlačica bez iritacije kože

Depilacija crnim voskom: Bezbolno uklanjanje i najsitnijih dlačica bez iritacije kože

 

Depilacija crnim voskom novi je popularni trend koji u kozmetičkim salonima traži sve veći broj žena kako bi se riješile neželjenih dlačica. To i ne čudi jer ovaj vosak ima brojne prednosti.

Uklanjanje dlačica crnim voskom sve je traženije, a riječ je o bezbolnoj metodi depilacije s kojom se uklanjaju i najsitnije dlačice na tijelu.

Ovisno o tipu kože i dlačica, crni vosak uklanja čak i dlačice od 2 milimetra, što je vrlo velika prednost kako bi žene po ljeti mogle nesmetano uživati u laganoj odjeći i odlasku na more. Također, nema iritacije kože, pogotovo kod depilacije bikini zone, pazuha i lica gdje je koža najosjetljivija.

Crni vosak rastapa se pri niskim temperaturama i nanosi u tankim slojevima, uklanja najsitnije dlačice i s teško dostupnih mjesta bez ponavljanja što uvelike ubrzava sam proces depilacije uz minimalnu bol.

Nakon depilacije nema tragova ljepljivosti ili voska na koži, štoviše tijekom depilacije dolazi do dubokog pilinga i obnove kože zbog prirodnog sastava crnog voska. U crnom vosku nalazi se savršena kombinacija prirodnih sastojaka koji hrane i hidratiziraju kožu. Riječ je o posebnoj mješavini obogaćenoj pčelinjim voskom, shea maslacem i arganovim uljem.

Nakon depilacije crnim voskom rezultat je glatka, mekana i lijepa koža bez crvenila i točkica koji može potrajati i do četiri tjedna. Kada i krenu ponovno rasti, dlačice će biti rjeđe, tanje i slabije. Ivana ističe kako su dosadašnje reakcije žena na depilaciju crnim voskom vrlo pozitivne.

zadovoljna.hr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE