Dugoočekivani veliki frizerski Look & learn seminar sa Ivanom Duda održan je proteklog vikenda

0
515

Dugoočekivani veliki frizerski Look & learn seminar kojeg je predvodio Ivan Duda – jedan od najvećih frizerskih virtuoza iz regije, ali i šire, za čije se seminare i radionice uvijek traži stolica više – održan je u subotu u Edukacijskom centru Frizerlanda u Vitezu.

Prenosimo djelić atmosfere s radionice Ivana Dude, održane u nedjelju za berbere koji su imali želju ‘izbliza’ i neposredno učiti trikove i finese kojima se služi ovaj slobodoumni kreativac s makazama. 

Duda je demonstrirao postizanje savršene graduacije i finih linija, te na koncu – personalizirane frizure po mjeri klijenta.

„Bila nam je iznimna čast ugostiti ovog frizerskog maga, koji, inspiriran Dalekim Istokom, ima za misiju frizere pretvoriti u prave vizionare, koji će nadilaziti sve okvire, kalupe i ustaljenosti, kako bi svoju kreativnost ‘pustili s lanca’ i svojim klijentima pružili samopouzdanje i dobar osjećaj u vlastitoj koži“, s ponosom govori tim iz kompanije Frizerland.

Veliko hvala ide dragim frizerima i profesionalcima, na aktivnom praćenju i prepoznavanju važnosti prisustvovanja ovom nesvakidašnjem frizerskom eventu!

Organizatori s radošću očekuju i naredne seminare s Ivanom Dudom, u nadaju se – vrlo bliskoj budućnosti!

FRIZERLAND

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here