Sanin Fazlić: Savez frizera BiH ponosni partner Sajma „BeautiFUL2022“

0

Vjerujemo kako pozitivne priče pokreću ideje ali i svijet, inspirišu na nešto divno i kreativno. S ponosom možemo reći da je savez frizera za BiH na čelu sa predsjednikom Saninom Fazlićem partner ovogodišnjeg Sajma „BeautiFUL2022“, koji će se održati 04.-05.06.2022 godine u Hotelu Hills u Sarajevu.

Sajam je mjesto na kojem se pričaju najljepše priče iz beauty industrije, gdje se na jednom mjestu pored druženja predstavljaju najprestižniji brendovi sa teritorije BiH ali i regije. 

U pripremi su super popusti, radionice, masterclass-ove i prezentacije za cijelu beauty industriju ali i naše drage posjetioce koji se mogu upoznati sa proizvodima koji se nude na policama. 

Saradnju sa Saninom već duže vrijeme imamo i na naše zadovoljstvo krunisana je ovim sajmom i njihovom podrškom. Imali smo priliku upoznati Sanina koji nas je ugostio u svom studiju „Maestro- Sano“ u Vitezu. Ideje su već pokrenute, te Sanin ima super-kreativne ideje za predstavljanje svih svjetskih noviteta koji će se naći na našim scenama. 

Pozivamo vas da nam se pridružite na sajmu, ostavite ta dva dana slobodna i uživate u cijelom sadržaju koji se priprema. S nestrpljenjem vas sve očekujemo!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here