HomeLjepotaEvent godine uskoro u Sarajevu: "Neauvia Experience Day"

Event godine uskoro u Sarajevu: “Neauvia Experience Day”

Dugo iščekivani event godine “Neauvia Experience Day”, koji je veoma zainteresovao naučnu javnost, a u stručnoj organizaciji dr. Marije Ristanović i njene ordinacije ‘Dermamedic”, generalnog zastupnika preparata prestižnog švajcarskog brenda Neauvia na prostorima BiH, održat će se 29. oktobra u hotelu “Europa” u Sarajevu.

Ovom prilikom Dermamedic group želi pozvati doktore medicine i stomatologije da se upoznaju sa naprednim Neauvia holističkim pristupom i jedinstvenim protokolom koji će pacijentima omogućiti prirodne i dugotrajne efekte podmlađenosti nakon izvedenih estetskih tretmana. Poziv je otvoren za drage kolege iz zemlje i regiona, sa željom da se pridruže u ovom ekskluzivnom događaju i tako ostanu u toku sa najsavremenijim postignućima na području estetske medicine, a uz prisustvo eminentnog eksperta dr. Ernesta J. Pereza iz Madrida, čuvenog po izrazito važnim radovima, standardima i normama u estetskoj medicini i hirurgiji.

„Veliko nam je zadovoljstvo što će dr. Ernesto J. Perez, koji će biti naš oficijalni predavač, pored gostujućih lekara iz regiona, predstaviti kolegama svoje znanje, umeće i iskustvo, dok njegovu zavidnu biografiju ispisuju različiti poslovni angažmani kao što su: govornik na kongresima i simpozijumima, učesnik na preko 200 edukacija u oblasti estetske medicine i mentor na obukama kao što je primena Botulinum toksina, dermalnih filera, mezonita, lasera i elektromedicinske tehnologije. Dr. Perez trenutno se nalazi na poziciji medicinskog direktora Klinike FEMM, na Odeljenju za estetsku medicinu i hirurgiju u Španiji“, istakla je Dr. Marija Ristanović, Dermamedic group.

Izuzetno im je drago što će biti domaćini ovog do sada najvećeg susreta vrhunskih ljekara u okruženju i iskreno se raduju zajedničkom učenju, radu i druženju.

Dr. Marija Ristanović, Dermamedic group

Adresa: Atinska 6, Bijeljina

Adresa: Hilandarska 38/1, Lukavica

Kontakt telefon: +387 65 388 732, +387 55 204 144

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE