Frizerland  – 22 godine vrhunske usluge i stilskog sjaja!

0

Svoj veliki 22. rođendan, poduzeće Frizerland svečano je proslavilo 5. juna svečanim otvorenjem središnje poslovnice u novom, većem i modernijem objektu u Vitezu.

Ova firma kultnog imena koja se bavi maloprodajom i veleprodajom frizerske i kozmetičke opreme i profesionalne kozmetike, svoju je novu središnjicu otvorila na staroj adresi u Poslovnoj zoni PC 96-2, ali u novom prostoru objekta ispred dotadašnje trgovine, koji se prostire na 600 m2.

Ovime je Frizerland svojim kupcima ponudio novo iskustvo kupovine profesionalne opreme, sada u modernijem i luksuznijem ozračju po uzoru na moderne svjetske trgovine beauty opremom.

Posebna novost je dodatni prostor u kojem je izložen luksuzni salonski namještaj najnovije generacije koji uključuje LED svjetla za jedinstven salonski ugođaj i doživljaj.

Novu centralnu poslovnicu na njenom su svečanom otvorenju posjetili brojni influenceri, poznati gosti i vlasnici frizerskih i kozmetičkih salona diljem BiH, koji su ujedno Frizerlandovi vjerni kupci, poslovni partneri i dugogodišnji prijatelji.  

Nova trgovina obogaćena je i proširenom ponudom, te su se na njenim policama našli i brojni noviteti brendova, proizvodi koji će obilježiti ljeto 2023. godine. Pored profesionalnih proizvoda, Frizerland sada nudi i još veći izbor preparata za kućnu upotrebu, odnosno kozmetiku kojom će klijenti moći produžiti efekt salonskih tretmana njegom kod kuće.

22 godine s Vama

Proslava Frizerlandovog 22. rođendana na svečanom otvorenju središnje poslovnice, kao iznimno značajan događaj u povijesti ovog poduzeća, pretvorila se u pravi mali festival ljepote i prijateljstva. 

„Naš tim je naš najveći resurs i snaga kojom raspolažemo. Ponosni smo na svakog pojedinca koji je dio naše Frizerland obitelji. S ovakvim timom i nemoguće postaje mogućim. Frizerland predstavlja plod dugogodišnjeg iskustva, hrabrosti i inovativnosti. Vizija, upornost i hrabrost naše su sigurne vodilje kojim odavno koračamo!“, izjavila je ovom prilikom direktorica poduzeća, Milka Toljušić.

Frizerland poziva sve svoje vjerne i nove kupce da posjete novootvorenu centralnu poslovnicu u Vitezu, te dožive novo, jedinstveno iskustvo kupovine profesionalnih proizvoda!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here