Frizerland Banja Luka – Nova adresa za beauty profesionalce! – Da li ste je posjetili?

0
697

Banjaluka je početkom novembra postala bogatija za još jedno top-mjesto koje će svakako biti od značaja svim beauty profesionalcima u našoj zemlji.

Radi se upravo o noovotvorenoj poslovnici kompanije Frizerland – preduzeća koje danas predstavlja jedno od vodećih imena u veleprodaji i maloprodaji frizerske i kozmetičke opreme. Pitamo se da li ste je več posjetili?

Frizerland trgovina u Banjaluci nalazi se u Mercator Centru Borik na adresi Aleja Svetog Save 69, a u prostoru od 250 m2, ova trgovina profesionalnom opremom i kozmetikom, nudi najpoznatije i najtraženije proizvode za frizere, kozmetičare, ali i različite beauty i spa salone – proizvode renomiranih brendova kao što su: Matrix, Wahl (Moser, Ermila), Cocochoco, Young, Proraso, Creative Nail Design (CND), Ardell, Afrodita Professional, Depilève, Black Professional Line, Framar, Andis, Olivia Garden, Termix i mnogi drugi.

Ovo je ujedno četvrta po redu maloprodajna trgovina koja je u vlasništvu preduzeća Frizerland d.o.o., koje svoje trgovine već ima u Vitezu, Tuzli i Sarajevu (Importanne centar), kao i jednu franšizu u Zenici, te dva predstavništva u Hrvatskoj. Profesionalci, ali i svi ljubitelji profesionalne kozmetike i opreme, banjalučku Frizerland poslovnicu mogu posjetiti od ponedjeljka do subote od 9-21 sat, te nedeljom od 9-16 sati.

Ljubazno osoblje Frizeranda svojim kupcima stoji na raspolaganju telefonski na brojeve: tel: 051 265 656, mob/ viber/ whatsapp: 063 046 374, odnosno putem e-maila na: banjaluka@frizerland.baI pored novootvorene maloprodajne trgovine. Frizerland svojim kupcima – profesionalcima, odnosno registriranim salonima i članovima Pro Cluba na području Banjaluke i okolice, i dalje stoji na raspolaganju putem svojih komercijalista.

Za svoje kupce i klijente, Frizerland je mnogo više od trgovine, tako što pruža niz drugih usluga i mogućnosti – edukacije, stručne savjete i preporuke, te različite evente i susrete. Svojom ponudom od preko 12 000 artikala od 100 i više brendova, te saradnjom sa preko 4 000 salona u više od 100 gradova u BiH, Frizerland se uspio istaknuti kao svojevrstan brend, prvi izbor profesionalnih frizera i kozmetičara, kao i svih onih koji ulažu u svoju ljepotu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here