HomeFrizerski saloniHair salon Adore – salon iz kojeg žene izlaze sa savršenim frizurama

Hair salon Adore – salon iz kojeg žene izlaze sa savršenim frizurama

Djevojke i žene iz Busovače i okoline ističu kako vrlo rado posjećuju Aidu i njen salon „Hair salon Adore“. 

„Vrlo rado zakazujem termin kod Aida na feniranje i šišanje. Aida je divna djevojka koja pravi nevjerovatne transformacije kada je u pitanju kosa. Posebno volim način kako me fenira i vješto izvuče četkom moje lokne. Selma H. – klijent“.

Draga Aida, kažite nam malo o sebi? (od kada si u ovome poslu, šta te najviše raduje kod klijenata i transformaciji njihovih frizura)?

Frizure su fokus mog života od 15. godine kada sam se počela baviti ovim poslom. Najviše me raduje istinsko povjerenje klijenta, kad se prepusti u moje ruke znajući da će iz salona izaći s osmijehom. 

Najveća ljubav je kolor, tim transformacijama se najviše radujem. Maštu i ljubav prenesemo u zdjelice pune boje i stvorimo magiju na kosi. To je grana frizerstva koja uvijek ostavlja prostor za napredovanje, pa tako i pomjeramo granice.

Naglasak stavljamo na savršeno feniranje, na taj tretman smo dobili mnogo pozitivnih reakcija, što se svakako može vidjeti i na slikama. Da li je istina da žene iz okoline dolaze u tvoj salon i prepuštaju svoju kosu u tvoje ruke? 

Pored kolora najtraženije je feniranje na valove. Naši valovi su prepoznatljivi, što mogu potvrditi klijentice iz cijele Bosne i Hercegovine, od Banja luke do Mostara. Na to smo najviše ponosni, preći kilometre i kilometre zbog frizure znači samo jedno, na pravom smo putu.

Koji su to još tretmani koji su traženi u tvom salonu i da li ima još nešto što te ističe?

Najtraženiji tretman u salonu je svijetljenje kose, sve vrste balayage, airtouch, babylights. Pored rada i truda kojih nam zaista ne manjka, najvažniji nam je kvalitetan materijal. Tako smo maloj Busovači priuštili najbolje u svijetu kose, a to su Loreal i Kerastase proizvodi.

To je nešto po čemu smo također prepoznatljivi, s tim da smo u trećoj godini poslovanja postali peti salon u BiH koji posjeduje luksuzni Kerastase, na što smo posebno ponosni!

Šta najviše voliš u svom poslu?

U svom poslu volim sve ono što ga čini. Ovo je poziv koji iskreno volim i zadovoljstvo mi je izdvojiti više vremena za svoje klijentice. Salon je moje mjesto mira i pozitivne energije, doista ima drugačiji koncept od drugih – tu su svi na sedmom nebu i uživaju u osobnom vremenu.


Draga Aida, redakcija časopisa se zahvaljuje na ugodnom razgovoru, te se raduje susretu da i tim BeautiFUL osjeti oduševljenje nakon feniranja. 😊

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE