HomeFrizerski saloniKeratinske ekstenzije u Melly's beauty studio

Keratinske ekstenzije u Melly’s beauty studio

Ako ste umorni od čekanja da Vam naraste kosa ili očekujete važan događaj i želite zavesti okolinu novim izgledom, jedno od najučinkovitijih rješenja je upotreba keratinskih ekstenzija.

U svom salonu radite usluge keratinskih ekstenzija, možete li nam reći nešto više o ovom tretmanu? 

Melly’s beauty studio: Keratin tehnika je jedna od najčešće urađenih tehnika na svijetu. Ovo je prva tehnika koju preporučujemo u salonu iz tog razloga što može da traje više od 6 mjeseci, ako se pravilno održava. Ne oštećuje kosu i ako se pravilno stavi može da izgleda kao da je vaša kosa. Definitivno broj 1.

Kada je najbolje raditi ovaj tretman ekstenzija?

Melly’s beauty studio: Ovaj tretman mogu da rade osobe koje žele da imaju dugu kosu, a njihova kosa je normalne gustoće. Smatramo da nisu najbolja opcija za rjeđu kosu. 

Da li ga mogu raditi sve žene?

Melly’s beauty studio: Da, mogu svi da rade ovaj tretman ali obzirom sa radimo više tehnika nadogradnje kose postoje bolje opcije za osobe koje imaju rjeđu kosu, a nama najdraža opcija je ona koja se najbrže odradi, a to je tape in extension.

Kako se održavaju?

Melly’s beauty studio: Održavanje je sasvim lagano, šampone za extenzije danas možete da nađete u svakom bolje opremljenom marketu i s tim dobra maskica za kosu. Naravno neizostavan dio je dobra četka za kosu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE