Hana Iskra: Trendovi u ekstenzijama trepavica

0
276

Trendovi u ekstenzijama trepavica se neprestano razvijaju a izbor zavisi od individualnog stila i željenog efekta, pa je važno pronaći ono što najbolje odgovara izgledu i osobnosti klinjentice.

Guste i dugotrajne trepavice oduvijek su se smatrale znakom ljepote i privlačnosti. Dok se mnoge žene oslanjaju na maskaru i druge proizvode za šminkanje kako bi postigle željeni izgled, sve više njih odlučuje da istraži čaroban svijet ekstenzija trepavica. U nastavku o tome piše Hana Iskra.

Piše: Hana Iskra

Moje ime je Hana Iskra, educator za ekstenzije trepavica te sam se specijalizirala isključivo u tome I jedini sam edukator engleskog  brenda Luxury eye u Hrvatskoj. Edukacije svih vrsta od baznih do usavršavanja održavam u Rijeci. 2022 i 2023 proglašena sam edukatorom godine. Moje iskustvo je preko sedam godina i stotine cura je prošlo kroz moj edukativni program te su i same danas vlasnice salona, edukatorice itd…

Slično kao i sa modom, ekstenzije trepavica prate trendove. Trendovi u ekstenzijama trepavica se neprestano razvijaju a izbor zavisi od individualnog stila i željenog efekta, pa je važno pronaći ono što najbolje odgovara izgledu i osobnosti klinjentice. To je nešto čemu i sama težim pri ugradnji ekstenzija, upravo da ne narušavaju simetriju lica niti da odskaču od životnog stila mojih klijenata. 2023. nam je donijela mnoge popularne trendove a nešto što ćemo sigurno još dugo koristiti su L i M uvoji  te na vrata kuca novi uvoj I nove kombinacije a to je V uvoj.

Svi ovi uvoji daju prekrasne kreacije na očima i svaki od njih ima svoju funkciju po kojoj je poseban te možemo raditi razne efekte. Jedan od najpopularnijih efekata je sigurno
EYELINER EFFECT. Izrazito popularan u zadnje vrijeme. Ovakvom postavom dobivamo izgled tuša na očima. Kratke dužine postavljamo uz cijelu liniju kapka te na kraju koristimo puno dužina L ili M uvoja da bi izvukli imitaciju tuša na očima. FOXY EFFECT. Najpopularniji i najtraženiji styling za koji se odlučuje puno žena. Ovaj efekt daje jedan seksi i ženstveni izgled. Sve ovisi o dužinama koje koristimo tako da može biti nosiv u svakodnevnom zivotu ali isto tako moze izgledati dramatično. Sve ovisi o preferencijama klijentice. WET EFFECT
Poseban izgled za one odvažne koji imitira izgled mokrih trepavica te dobivamo jedan grublji izgled na očima I licu. Posebno je popularan kod mlađe populacije klijentica.

Ono što moram naglasiti je da ovaj efekt nije praktičan te ga preporučam nositi za neke posebne prilike uz make up jer u svakodnevnom životu ipak izgleda malo prenapadno.
KIM K. Oblik koji ne daje strogu definiciju nego se može okarakterizirati kao polomljena linija, efekt dodatka dužina na liniji trepavica. Trenutni efekt jer kad krene opadanje trepavica gubimo na simetriji zbog upravo tih najdužih ekstenzija. Na Kim K styling ne može raditi korekcija pa ga preporučam za neku posebnu prigodu. Isto tako veliki naglasak bi stavila da prirodan izgled njeguje sve više žena I postale su sve osvještenije da ekstenzije nisu samo crnilo na očima nego da možemo postći prekrasne efekte koji ce ženske oči i lice učiniti jos ljepšima.

Ima jedna stvar koja je uvijek u modi I zaobilazi trendove a to je kvaliteta rada. Trendovi dolaze I odlaze ali uvijek je jako bitno imati bazično znanje I osnove u radu jer od tuda sve kreće a onda je lako igarti se stylingom. Isto tako klasičan, uniformiran ruski volumen uvijek će biti u modi jer je to osnova, usporediti ću s malom crnom haljinom. Pravilna lash linija I savršena lepeza prekrasan su dodatak ženskom oku. Neke stvari bi rekla, su vječne svih ovih godina koliko već ugrađujemo ekstenzije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here