HomeLjepotaHenna obrve su jedan od najvećih trendova u svijetu uređivanja obrva

Henna obrve su jedan od najvećih trendova u svijetu uređivanja obrva

HENNA BROWS & BROWS LAMINATION

Ovo je tretman kojim se savršeno definira prirodna ljepota obrva. Namijenjen je svim osobama koje imaju guste prirodne obrve ili osobama koje imaju već urađen permanent obrva i žele ih osvježiti, a još im nije vrijeme za godišnju korekciju. Tretman uključuje: šišanje, oblikovanje voskom i/ili koncem, čupkanje pincetom, iscrtavanje olovkom i pastom, nijansiranje i farbanje.

Obrve ofarbane hennom se značajno razlikuju od tradicionalne metode farbanja obrva. Henna obrve su prvenstveno prirodan način farbanja vaših obrva. 

Ovim tretmanom omogućavamo da se vlažnost vaše kože i obrva zadrži i ne eliminišete je samim tretmanom. Što ostavlja vašu kožu i obrve sa dovoljno hidratacije i ujedno pozitivno utječe u smislu da stimuliše i rast dlake.

Postojanost kane na koži je i do 2 sedmice, ovisno o tipu kože, masnija koža će prije izbaciti pigment, a na dlačicama će trajnost ostati do 6 sedmica, bez obzira na tip kože.

Za kraj možemo zaključiti kako je ova tehnika svakako odlična za većinu žena, a osim što će obrvama pružiti prirodan izgled, osigurat će vam i jednostavnije svakodnevno šminkanje.

BROWS LAMINATION

Laminacija ili “Brow Lift”, kako se još često naziva, jednostavno rečeno znači podizanje obrva koje dopušta potpunu manipulaciju njihovim oblikom. 

LAMINACIJA obrva je još jedan u nizu popularnih trendova u salonima ljepote, za koji se opredjeljuje sve veći broj žena koje žele svoje obrve oblikovati do savršenstva. Naime, ovaj tretman ne mijenja drastično oblik i širinu obrva, već samo naglašava postojeće prirodne obrve i njihove prednosti, dok eliminira manje nedostatke.

Laminacija obrva je potpuno bezbolna metoda, koja će učiniti da obrve izgledaju lijepo i njegovano.

Sama procedura laminacije obrva, radi se uz pomoću supstance koja se nanosi na obrve, a zahvaljujući kojoj dlačice obrva postaju zdravije, poslušnije, ljepše i pravilnijeg oblika. Procedura se obavlja u tri različite faze i prosječno trajanje tretmana laminacije obrva je 40 minuta. Rezultati se mogu zadržati i do 6 sedmica.

Uvoznik i distributer: Brills Cosmetix d.o.o. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE