Hijaluronska olovka: Volumen usana bez igle i bezbolno

2
705

Sa 800 km/h tretman Hyaluron Pen uvodi hijaluronsku kiselinu u kožu – bez boli i bez igle. Omogućava da precizno oblikujemo vaše usne s određenom količinom hijalurona. Sa Hyaluron olovkom čak se mogu ublažiti i dublje bore.

Djelovanje:

Ciljano povećanje usana

Ublažavanje bora

Nema boli

Nema igle

Pojedinačna hijaluronska doza

Rezultat odmah vidljiv

Hijaluronska olovka – što je to?

Hyaluron Pen (eng. olovka) vam donosi sve učinke koji se mogu postići ubrizgavanjem – bez igle i bezbolno! Uglavnom se koristi kao pojačivač za usne, ali može se koristiti ia za ublažavanje bora, kao što je nazolabijalna nabora. Kako to učiniti bez igle? Uz praktičnu Hyaluron Pen ubrizgav se umrežena hijaluronska kiselina u vašu kožu. To ima deblju konzistenciju i stoga je posebno vlažno. Precizno i ​​higijenski, aktivni sastojci se transportiraju direktno na željene lokacije.

Hijaluron je bitan dio estetskog tretmana lica i kože. Kao prirodna komponenta vezivnog tkiva, sposobna je vezati vodu i time proizvesti volumen. Sa godinama, sadržaj hijaluronske kiseline u stanicama postaje manji. Tkivo se opušta i dovodi do povećanja kožnih bora, a često i do tanjih usana. Zbog toga je ovaj izum i rekordnom brzinom našao svoje radno mjesto u brojnim salonima ljepote.

beautiful.ba

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here